xRonnie

Üye
24 Şub 2024
103
62
35
Merhaba, 21.01.2024 tarihinde Teknik Destek Personeli ilanına başvurdum ve 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına 17 Şubat 2024 için davet maili aldım. Mülakatım iyi geçmişti ve 1 Mart 2024 tarihinde ise Genel Yetenek ve Genel İngilizce Mülakatından olumlu dönüş aldım. Mailde 07.03.2024 tarihinde İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için Sabiha Gökçen Hava Limanına davet edildim. Sisteme gerekli belgelerimi yükledim. Tarafıma Kişilik Envanteri tanımlandı onu da gün içerisinde yapacağım.

- İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatına giren varsa mülakatı nasıl geçti, deneyimlerini bizimle paylaşabilir mi?
- Bu mülakattan sonra iş teklifi mektubu mu geliyor?

Bu konu altında birbirimize yardımcı olmayı umut ediyorum.

Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

• Like
Tepkiler: Nisaxx
Merhaba tebrik ederim öncelikle , Sınav zorluk durumu nedir bilgi verirseniz mutlu olurum.

• Like
Tepkiler: xRonnie
Merhaba tebrik ederim öncelikle , Sınav zorluk durumu nedir bilgi verirseniz mutlu olurum.
Merhaba, teşekkür ederim. Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavı dedikleri gibi gerçekten A1-A2 ve maksimum B1 seviyesinde soruyorlar. Bu soruların bir kaçı cümlede anlamdan oluşuyor. (2-3 cümlelik sorular) Diğer soruların bazıları boşluk doldurma bazılarıda cümleyi tamamlama tarzı sorular. Soru kelimelerinden çok soru geldi bana. What, Where, Who, How often vesaire. Size bir cümle veriyor ve konuşmanın akışına göre soru kelimesini seçiyorsunuz. 6-7 soru böyleydi. Yanlış hatırlamıyorsam Genel İngilizce sınavında 30 soru vardı.

Genel Yetenek sınavına gelecek olursak, şekilli sorular, sayısal mantık ve sözel mantıktan oluşan sorular mevcut. Çokta uzun olmayan sorular tam kıvamında size verilen süreye yetecek kadar ayarlanmış tatlı sorular.

Merhaba, teşekkür ederim. Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavı dedikleri gibi gerçekten A1-A2 ve maksimum B1 seviyesinde soruyorlar. Bu soruların bir kaçı cümlede anlamdan oluşuyor. (2-3 cümlelik sorular) Diğer soruların bazıları boşluk doldurma bazılarıda cümleyi tamamlama tarzı sorular. Soru kelimelerinden çok soru geldi bana. What, Where, Who, How often vesaire. Size bir cümle veriyor ve konuşmanın akışına göre soru kelimesini seçiyorsunuz. 6-7 soru böyleydi. Yanlış hatırlamıyorsam Genel İngilizce sınavında 30 soru vardı.

Genel Yetenek sınavına gelecek olursak, şekilli sorular, sayısal mantık ve sözel mantıktan oluşan sorular mevcut. Çokta uzun olmayan sorular tam kıvamında size verilen süreye yetecek kadar ayarlanmış tatlı sorular.
tebrik ederim. Mezuniyet durumunuz nedir acaba?

• Like
merhaba bende cumartesi günü giricemde sınava,süre ne kadardı sorular nasıldı özellikle ingilizceden cok korkuyorum

• Like
merhaba bende cumartesi günü giricemde sınava,süre ne kadardı sorular nasıldı özellikle ingilizceden cok korkuyorum
Merhaba, şimdiden başarılar dilerim.

Sorular burada anlattığım gibi. Süreyi net hatırlayamıyorum ama sanırsam iki sınavda da 30 dakika veriliyordu. Daha erken bitirenler çıkabiliyordu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.