THYTEKNİK Teknik Destek Personeli Genel Yetenek Ve Genel İngilizce Mülakatı Olumlu Sonuç

• Konbuyu başlatan xRonnie
  • Başlangıç tarihi
X

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba, 21.01.2024 tarihinde Teknik Destek Personeli ilanına başvurdum ve 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına 17 Şubat 2024 için davet maili aldım. Mülakatım iyi geçmişti ve 1 Mart 2024 tarihinde ise Genel Yetenek ve Genel İngilizce Mülakatından olumlu dönüş aldım. Mailde 07.03.2024 tarihinde İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için Sabiha Gökçen Hava Limanına davet edildim. Sisteme gerekli belgelerimi yükledim. Tarafıma Kişilik Envanteri tanımlandı onu da gün içerisinde yapacağım.

- İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatına giren varsa mülakatı nasıl geçti, deneyimlerini bizimle paylaşabilir mi?
- Bu mülakattan sonra iş teklifi mektubu mu geliyor?

Bu konu altında birbirimize yardımcı olmayı umut ediyorum.

Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

B

berk

HavaPersonel.Com
Merhaba tebrik ederim öncelikle , Sınav zorluk durumu nedir bilgi verirseniz mutlu olurum.

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba tebrik ederim öncelikle , Sınav zorluk durumu nedir bilgi verirseniz mutlu olurum.
Merhaba, teşekkür ederim. Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavı dedikleri gibi gerçekten A1-A2 ve maksimum B1 seviyesinde soruyorlar. Bu soruların bir kaçı cümlede anlamdan oluşuyor. (2-3 cümlelik sorular) Diğer soruların bazıları boşluk doldurma bazılarıda cümleyi tamamlama tarzı sorular. Soru kelimelerinden çok soru geldi bana. What, Where, Who, How often vesaire. Size bir cümle veriyor ve konuşmanın akışına göre soru kelimesini seçiyorsunuz. 6-7 soru böyleydi. Yanlış hatırlamıyorsam Genel İngilizce sınavında 30 soru vardı.

Genel Yetenek sınavına gelecek olursak, şekilli sorular, sayısal mantık ve sözel mantıktan oluşan sorular mevcut. Çokta uzun olmayan sorular tam kıvamında size verilen süreye yetecek kadar ayarlanmış tatlı sorular.

F

ferit

HavaPersonel.Com
Merhaba, teşekkür ederim. Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavı dedikleri gibi gerçekten A1-A2 ve maksimum B1 seviyesinde soruyorlar. Bu soruların bir kaçı cümlede anlamdan oluşuyor. (2-3 cümlelik sorular) Diğer soruların bazıları boşluk doldurma bazılarıda cümleyi tamamlama tarzı sorular. Soru kelimelerinden çok soru geldi bana. What, Where, Who, How often vesaire. Size bir cümle veriyor ve konuşmanın akışına göre soru kelimesini seçiyorsunuz. 6-7 soru böyleydi. Yanlış hatırlamıyorsam Genel İngilizce sınavında 30 soru vardı.

Genel Yetenek sınavına gelecek olursak, şekilli sorular, sayısal mantık ve sözel mantıktan oluşan sorular mevcut. Çokta uzun olmayan sorular tam kıvamında size verilen süreye yetecek kadar ayarlanmış tatlı sorular.
tebrik ederim. Mezuniyet durumunuz nedir acaba?

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
merhaba bende cumartesi günü giricemde sınava,süre ne kadardı sorular nasıldı özellikle ingilizceden cok korkuyorum

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
merhaba bende cumartesi günü giricemde sınava,süre ne kadardı sorular nasıldı özellikle ingilizceden cok korkuyorum
Merhaba, şimdiden başarılar dilerim.

Sorular burada anlattığım gibi. Süreyi net hatırlayamıyorum ama sanırsam iki sınavda da 30 dakika veriliyordu. Daha erken bitirenler çıkabiliyordu.

U

ulus34

HavaPersonel.Com
Merhaba, Teşekkür ederim. Gemi Makineleri İşletme mezunuyum.
Bende gemi makineleri işletme mezunuyum.9 martta genel yetenek ve ingilizce sınavım var.hayırlısı umarım denk düşeriz.pruvamız neta olsun :d

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
Bende gemi makineleri işletme mezunuyum.9 martta genel yetenek ve ingilizce sınavım var.hayırlısı umarım denk düşeriz.pruvamız neta olsun :d
pdf i türkçe ye çevirebildin mi? istersen iletişim bilgilerimi paylaşabiliriz

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
Allah selamet versin, inşallah denk düşeriz mülakatların sonucunda burda haberleşelim arayı açmayalım :) başarılar dilerim şimdiden.

Sin10

Sin10

HavaPersonel.Com
Şimdi üç birim için aynı anda ilan açıldığından dolayı sizi büuük ihtimal kompozit teknik destek birimi için mülakata sokacaklar. Tahminimo uönde daha önceki senelerdeki deneyimlerimden. Uçak teknolojisi gibi bölümleride genelde yapısal veya kabiniçi birimlerinden mülakata alıyorlar . Süreçler uzun umarım herşey gönlünüzce olur.
Allah selamet versin, inşallah denk düşeriz mülakatların sonucunda burda haberleşelim arayı açmayalım :) başarılar dilerim şimdiden.

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
Şimdi üç birim için aynı anda ilan açıldığından dolayı sizi büuük ihtimal kompozit teknik destek birimi için mülakata sokacaklar. Tahminimo uönde daha önceki senelerdeki deneyimlerimden. Uçak teknolojisi gibi bölümleride genelde yapısal veya kabiniçi birimlerinden mülakata alıyorlar . Süreçler uzun umarım herşey gönlünüzce olur.
Teşekkür ederim, komponent bakım olursa benim için daha iyi olur tabikide. Bölümüm ile alakalı gerek atölye işleri olsun gerek bakım onarım işleri olsun bizim bölüm ve sektörde fazlasıyla var. Dolayısıyla elimiz yatkın. Geç olsun güç olmasın diyelim inşallah herkesin sonucu istediği gibi olur.

U

ulus34

HavaPersonel.Com
Kompozit teknik destek birimini biraz açabilir misiniz ? Görev tanımı vs neler yapıyolar

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Kompozit teknik destek birimini biraz açabilir misiniz ? Görev tanımı vs neler yapıyolar
Komponent Bakım Teknik Destek Personeli Görev Tanımı

Uçak, motor ve iniş takımı komponentlerinin, hidrolik-mekanik ve aviyonik-elektromekanik komponentlerin, periyodik test, bakım, onarım faaliyetlerinin üretici yönergelerine uygun şekilde yürütülmesi, atölye iş düzeninin gerektirdiği plana uygun hareket edilmesi, sorumluluğundaki işlerin dokümantasyon kaydının yapılmasından oluşan, çalışma alanı atölye olan faaliyetleri kapsamaktadır.

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
***Bugün sabah 08:30 da ilk grup ile Birim Mülakatına girdim geri dönüşler 2-3 ayı bulabilir diye söylendi.

U

ulus34

HavaPersonel.Com
***Bugün sabah 08:30 da ilk grup ile Birim Mülakatına girdim geri dönüşler 2-3 ayı bulabilir diye söylendi.
Hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuçlanır.nasıl geçti mülakat,neler soruyolar ? Denize neden devam etmedin vs diye sordular mı :d

X

xRonnie

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuçlanır.nasıl geçti mülakat,neler soruyolar ? Denize neden devam etmedin vs diye sordular mı :d
Hayırlı olsun umarım iyi geçmiştir mülakatın.
Hocam ne sordular detaylı anlatabilir misin.
Teşekkür ederim umarım olumlu sonuçlanır. Bence iyi geçti. Teknik mülakatta mesleğim ile alakalı sohbet havasında bilgiler soruldu ve kumpas ile ölçüm yaptırdı. İnsan Kaynaklarında ise nerelerde çalıştığımı, neden burayı tercih ettiğimi, neden beni işe almam gerektiğini, deneyimlerimi vs sordular. 20-30 dk kadar kaldım İnsan Kaynaklarında belki de daha fazla olabilir. Gerçekten de dedikleri gibi mülakatta size göre şekilleniyorlar. Tabiki yer yer kendi soruları olduğunda konu oraya kayıyor. Onun haricinde mülakatı siz yönlendiriyorsunuz. Mülakatın sonunda ise kağıttan bi numara söyleyip tercüme etmemi istediler.

Konuyu okuyanlar;