Ben teşekkür ederim.estağfurullah, teşekkür ederim samimi cevaplar için . Siz ve ben de dahil bekleyen, bu işi severek yapacak herkesin sınavı umarım başarıyla geçer. Beraber olamasa da iş başında bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum.
Ben teşekkür ederim.estağfurullah, teşekkür ederim samimi cevaplar için . Siz ve ben de dahil bekleyen, bu işi severek yapacak herkesin sınavı umarım başarıyla geçer. Beraber olamasa da iş başında bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum.
merhaba, sayısal da hangi konular üzerinden soruluyor peki cevre alan hesaplama problem vs biraz bahsedebilir misinBen teşekkür ederim.![]()
Merhaba, grafikli, şekilli, sayısal ve sözel mantık soruları var. Tabiki herkese aynı soruların geldiğini düşünmüyorum. Muhtemelen soru havuzu vardır ve herkese random sorular geliyordur. Benim karşılaştığım soru şekilleri bunlardı.merhaba, sayısal da hangi konular üzerinden soruluyor peki cevre alan hesaplama problem vs biraz bahsedebilir misin
merhaba, sayısal da hangi konular üzerinden soruluyor peki cevre alan hesaplama problem vs biraz bahsedebilir misin
anladım hocam, ama zorluk olarak biraz basit olduğunu duymuştum sadeceMerhaba, grafikli, şekilli, sayısal ve sözel mantık soruları var. Tabiki herkese aynı soruların geldiğini düşünmüyorum. Muhtemelen soru havuzu vardır ve herkese random sorular geliyordur. Benim karşılaştığım soru şekilleri bunlardı.
Evet basit düzeyde sorular. Hani böyle bazı sorulara bakarsın da tık diye aklına mantığı gelir ama sadece kağıda döküp emin olman gerekir ya o tarzda sorular. Tavsiyem bi soruda 2-3 dakikanı harcamaman. Yapamıyorsan diğer sorulara geç en sonda vaktin kalırsa soruya dönüp bakabilirsin. Yanlışlar doğruyu götürmüyor zaten. Sınava başlamadan önce açıklama yapıyorlar.anladım hocam, ama zorluk olarak biraz basit olduğunu duymuştum sadece
çok teşekkür ederim cevapların için, umarım sınavdan sonra mülakatı da başarılı bir şekilde geçebilirizEvet basit düzeyde sorular. Hani böyle bazı sorulara bakarsın da tık diye aklına mantığı gelir ama sadece kağıda döküp emin olman gerekir ya o tarzda sorular. Tavsiyem bi soruda 2-3 dakikanı harcamaman. Yapamıyorsan diğer sorulara geç en sonda vaktin kalırsa soruya dönüp bakabilirsin. Yanlışlar doğruyu götürmüyor zaten. Sınava başlamadan önce açıklama yapıyorlar.
Ben teşekkür ederim, umarım olumlu sonuçlanır.çok teşekkür ederim cevapların için, umarım sınavdan sonra mülakatı da başarılı bir şekilde geçebiliriz![]()
Mesleki sorular neler dostum gemi ile mi alakalı biraz detaylandırabilir misin ?Teşekkür ederim umarım olumlu sonuçlanır. Bence iyi geçti. Teknik mülakatta mesleğim ile alakalı sohbet havasında bilgiler soruldu ve kumpas ile ölçüm yaptırdı. İnsan Kaynaklarında ise nerelerde çalıştığımı, neden burayı tercih ettiğimi, neden beni işe almam gerektiğini, deneyimlerimi vs sordular. 20-30 dk kadar kaldım İnsan Kaynaklarında belki de daha fazla olabilir. Gerçekten de dedikleri gibi mülakatta size göre şekilleniyorlar. Tabiki yer yer kendi soruları olduğunda konu oraya kayıyor. Onun haricinde mülakatı siz yönlendiriyorsunuz. Mülakatın sonunda ise kağıttan bi numara söyleyip tercüme etmemi istediler.
Uhuuu en sevdiğim konular.Mesleki sorular neler dostum gemi ile mi alakalı biraz detaylandırabilir misin ?
çok detaylı değil sanırım ya ben öyle yorumladım.mikrometre ile ölçüm yaptırmadılar galibaUhuuu en sevdiğim konular, Ana makine, Jeneratör, Seperatör, Cooler, Pompalar. İlk önce bunlardan konuyu açtı ve nasıl bir bakım onarım yapıyorsunuz dedi. Ağırlıklı olarak Jeneratörde durdu. Parçalarını, ne işe yaradığını elektriği nasıl ürettiğini sordu. Bende bildiğim en ince ayrıntıya kadar açıkladım. Sonra ölçüm aletlerinden bahsetti ve kumpas ile ölçüm yaptırdı.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.