Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce tdp sağlık muayenesinde olumsuz yönde cevap aldım ve şimdi sınav daveti geldi orada kayıtlı mıdır benim geçen seneki reddedildiğim şey yoksa gitsem şansım varmı
Üzülerek söylemek gerekirse bir kere sağlıktan elenen bir daha kesinlikle başvuramıyor normalde böyle oluyor muhtemelen kayıtlarda bunu göreceklerdirMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce tdp sağlık muayenesinde olumsuz yönde cevap aldım ve şimdi sınav daveti geldi orada kayıtlı mıdır benim geçen seneki reddedildiğim şey yoksa gitsem şansım varmı
Hiçmi şansım yok sizce bunun için rapor alabilirim doktordan saçma bir şey yüzünden hayatım değişti gerçekten bunun çözümü yokmu sınav daveti gönderdilerÜzülerek söylemek gerekirse bir kere sağlıktan elenen bir daha kesinlikle başvuramıyor normalde böyle oluyor muhtemelen kayıtlarda bunu göreceklerdir
Hangi sağlık probleminden dolayı elendinizHiçmi şansım yok sizce bunun için rapor alabilirim doktordan saçma bir şey yüzünden hayatım değişti gerçekten bunun çözümü yokmu sınav daveti gönderdiler
Gilbert sendromu diye bir şey farkında bile değildim olduğundanHangi sağlık probleminden dolayı elendiniz
Gilbert sendromu diye bir şey farkında bile değildim
Karaciğer rahatsızlığı bildiğim kadarıyla yani umarım sizin için bir mucize olur ama sağlıkta çok takıntılılar ve her şekilde kan tahlilinde çıktığı için ne yapılabilir bilmiyorumGilbert sendromu diye bir şey farkında bile değildim olduğundan
zaten bende buldukları gibi sağlık mevzuatına eklemişler halbukı eksi bi yanı yok ben sadece merak ediyorum gitsem ilerde görünürmüyüm kayıtlardaKaraciğer rahatsızlığı bildiğim kadarıyla yani umarım sizin için bir mucize olur ama sağlıkta çok takıntılılar ve her şekilde kan tahlilinde çıktığı için ne yapılabilir bilmiyorum
maalesef bütün sağlık sonuçların sisteme kaydediliyor.Hevesini kırmak istemem ama pek fazla ümit bağlama derimzaten bende buldukları gibi sağlık mevzuatına eklemişler halbukı eksi bi yanı yok ben sadece merak ediyorum gitsem ilerde görünürmüyüm kayıtlarda
Doktordan rapor alabilirmiyim hastalığın tanısı olmadığına dair diye kabul olurmu o şekilmaalesef bütün sağlık sonuçların sisteme kaydediliyor.Hevesini kırmak istemem ama pek fazla ümit bağlama derim
çok detaylı şekilde bakıyorlar ve istedikleri hastanelerden rapor istiyorlarDoktordan rapor alabilirmiyim hastalığın tanısı olmadığına dair diye kabul olurmu o şekil
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.