11 Ağu 2023
58
2
35
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce tdp sağlık muayenesinde olumsuz yönde cevap aldım ve şimdi sınav daveti geldi orada kayıtlı mıdır benim geçen seneki reddedildiğim şey yoksa gitsem şansım varmı

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce tdp sağlık muayenesinde olumsuz yönde cevap aldım ve şimdi sınav daveti geldi orada kayıtlı mıdır benim geçen seneki reddedildiğim şey yoksa gitsem şansım varmı
Üzülerek söylemek gerekirse bir kere sağlıktan elenen bir daha kesinlikle başvuramıyor normalde böyle oluyor muhtemelen kayıtlarda bunu göreceklerdir

Üzülerek söylemek gerekirse bir kere sağlıktan elenen bir daha kesinlikle başvuramıyor normalde böyle oluyor muhtemelen kayıtlarda bunu göreceklerdir
Hiçmi şansım yok sizce bunun için rapor alabilirim doktordan saçma bir şey yüzünden hayatım değişti gerçekten bunun çözümü yokmu sınav daveti gönderdiler

Karaciğer rahatsızlığı bildiğim kadarıyla yani umarım sizin için bir mucize olur ama sağlıkta çok takıntılılar ve her şekilde kan tahlilinde çıktığı için ne yapılabilir bilmiyorum
zaten bende buldukları gibi sağlık mevzuatına eklemişler halbukı eksi bi yanı yok ben sadece merak ediyorum gitsem ilerde görünürmüyüm kayıtlarda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.