Bilgim yok açıkcası bu konuda, başvuran arkadaşlara tavsiye maaş konusunda çokta umut etmesinler yani sektörün üstünde fakat mesela şehir dışında İstanbula gelip para biriktireyim vs imkanları çok zor, teklif aşamasına kadar gelip şok olmayın diye söylüyorum arkadaşlar, herkese başarılar, çalışıp çabalayan herkes hayallerine ve ideallerine ulaşır inşallah.

herkes yazmış. yok kolaydı, herkesin yapabileceği bir sınavdı diye. türkiyenin iyi üniversitelerinden birinde tam burslu okuyorum. genel yetenek sınavı zor değildi fakat çok işlem gerektiriyordu. ben şahsen 32 sorudan 20 tane doğruyu anca yetiştirebilmişimdir. zaten diğer sorulara bakabilme fırsatım olmadı. yaptıklarımdan eminim. bir sonraki aşamaya geçemesem de canım sağ olsun. 25-30 yapanlara ve son 1-2 soruyu sallayanlara helal olsun.

genel yetenekte bütün soruları gören var mı? süre çok çok kısıtlıydı.

ben gördüm ancak şu şekilde, sorunun beni zorlayacağını anladığım an onla vakit kaybetmemek için diğer soruya geçtim bu şekilde 7 soru atlayıp sona bıraktım ama o 7 soru o kadar zordu ki büyük ihtimalle süresiz de çözemezdim onları sallamak zorunda kaldım. hatta keşke soruları verselerde de bakabilsek

• Like
Tepkiler: hamnet
toplamda 28 soruya net bir sekilde cevap verebildim. sürenin sorun olacağını öngördüğüm icin basitleri hemen aradan cıkarıp üzerinde vakit harcayacağımı düşündüklerimi atladım. 5 soru salladım toplamda. en son soruyu sallarken tıkladım sınav kapandı. ucu ucuna. ama cevap verdigim 28 sorunun 25inden eminim. sınav basitti aslında süre olsa full cekilebilecek bi sınav. herkese gecmis olsun

Ben hızlıca yapıp zaman alanları geçtim sonra döndüm zamanın yetmeyeceğini anlayınca 18 sorudan emin olarak işaretledim emin olmadığım 4-5 cevabım ve gerisi salladım hatta tamamını isaretleyemedim.sanirim sürem.yetmedi

• Like
Tepkiler: hamnet

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.