Belli ki İngilizce sınavı herkeste farklı çıkmış ben ing sınavını bitirdiğimde fazladan 15 dk vardı o kadar basitti bence. İlla ki a2 denilecek kadar temeliniz vardır onun dışında grammer konularında çok çıkan sorulara göz atarsanız bir de 2-3 paragraf sorusu vardı dikkat edilmesi gereken. kolaydi kısaca. Genel kültür zorlayıcıydı dersem yalan söylemem matematik altyapısı olmayanlar için zor geçecek. Ama olanlar için çerez sadece süre gerçekten sıkıntı. iki uç kere düşünmek gerek üzerine, süre yeterli olmadığı için 4-5 sorum boş kaldı. Onun dışındakileri yapabildiğimi düşünüyorum. Umarım iyi puan alırsınız bol şanslar

Arkadaşlar ben TGS insan kaynaklarından olumsuz bir mesaj aldım ancak başvurduğum TGS değil take off jr operasyon fonksiyonu. Şimdiye kadar tüm süreç mail üzerinden ilerledi İngilizce ve genel yetenek sınavlarına girdim bu sabah böyle bir mesaj aldım sizce doğruluğu nedir böyle bir mesaj alan varsa dönüş yaparsanız sevinirim

Arkadaşlar ingilizce ve genel yetenek sınavlarına art arda mi girmeliyiz birine sabah birine akşam girebilir miyiz mesela

Arkadaşlar süreç tamamlandığında bu program kapsamında alınan çalışanlar hangi aralıkta maaş alıyorlar bir bilgisi olan var mı? Eğer departmanlar arasında fark oluyorsa teknik birim özelinde sormak istiyorum sorumu.

• Like
Tepkiler: bilalc

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.