Benim bildiğim tüm take off jr için başvuranlar birim-ik ve ingilizceyi aynı günde oldu farklı günde olanlar afetzede ilanı için başvuranlardı ama tabi farklı ilerleyende olmuş olabilir süreci. Biriminiz ik falan mıydı belki o yüzden sadece ik vardır.
Hayır kalite departmanı için başvuruda bulunmuştum. Ben de kurul mülakatı denildiği için daha kalabalık bir mülakat bekliyordum ve şaşırmıştım hatta.

Hayır kalite departmanı için başvuruda bulunmuştum. Ben de kurul mülakatı denildiği için daha kalabalık bir mülakat bekliyordum ve şaşırmıştım hatta.
Keşke orada bir görevliye sorsaydınız ancak tabi ki anın heyecanından dolayı aklınıza gelmemiş olması da oldukça normal. Kalite departmanı kurul mülakatları sadece ik aracılığı ile yapılmış olabilir yada başka bir durumda söz konusu olabilir en mantıklısı sizin olayı ayrıntısıyla anlatan bir mail atıp durumu sormanız olur.

Keşke orada bir görevliye sorsaydınız ancak tabi ki anın heyecanından dolayı aklınıza gelmemiş olması da oldukça normal. Kalite departmanı kurul mülakatları sadece ik aracılığı ile yapılmış olabilir yada başka bir durumda söz konusu olabilir en mantıklısı sizin olayı ayrıntısıyla anlatan bir mail atıp durumu sormanız olur.
Sağ olun hocam, bu hafta başı da cevap gelmezse öyle yaparım muhtemelen

Benim bildiğim tüm take off jr için başvuranlar birim-ik ve ingilizceyi aynı günde oldu farklı günde olanlar afetzede ilanı için başvuranlardı ama tabi farklı ilerleyende olmuş olabilir süreci. Biriminiz ik falan mıydı belki o yüzden sadece ik vardır.
İK'dan iş teklifi alan var mı?
İK dan iş teklifi aldım. Kurul mülakatına İstanbulda girdim. İngilizce mülakat online oldu, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta sonra online birim mülakat daveti geldi.(Take-Off Jr.)

benim de öyle çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, umarım. 🤞🤞 sizin hangi bölüm ve hangi ilandı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.