Ocakta ki zamdan faydalanacak + lisan ücreti+ikramiyelerin ortamalasıyla şuan dahi yüksek bir ortalaması var. Sanırım çift maaş olayından dolayı düz maaşı düşük tutuyorlar düz maaşı görünce oldukça şaşırmıştım ve söylediğiniz gibi yükselmek gibi faktörlerde oldukça etkili.
Ben teknik birimine başvurmuştum açıkcası hiç görmediğim söylediğiniz birimden birini. Gözümden de kaçmış olabilir tabiki vardır elbet.
tebrikler tekrardan, umarım gönlünüzce olur her şey. 2 ay deneme süresinden bahsediliyor onu detaylandırabilir misiniz peki? herhangi bi onboarding süreci dahil mi buna, yoksa her işyerinde uygulanan usulen bir deneme süresi mi. bu mailde detaylandırılmış mıydı?

tebrikler tekrardan, umarım gönlünüzce olur her şey. 2 ay deneme süresinden bahsediliyor onu detaylandırabilir misiniz peki? herhangi bi onboarding süreci dahil mi buna, yoksa her işyerinde uygulanan usulen bir deneme süresi mi. bu mailde detaylandırılmış mıydı?
Herhangi bir detay verilmemişti yalnızca 2 ay deneme süresi yazıyordu bundan dolayı da her iş yerinde uygulanan usulen bir süre olduğunu düşünüyorum ancak şirkete gidip gerçek sözleşmeyi görünce belli olur ve kesin bir şey söyleyebilirim. Şuan ki sözleşmede başlayacağım havalimanı ve teknik biriminin hangi alt kolunda çalışacağımda belirtilmemiş. Gidince öğrenicez

Herhangi bir detay verilmemişti yalnızca 2 ay deneme süresi yazıyordu bundan dolayı da her iş yerinde uygulanan usulen bir süre olduğunu düşünüyorum ancak şirkete gidip gerçek sözleşmeyi görünce belli olur ve kesin bir şey söyleyebilirim. Şuan ki sözleşmede başlayacağım havalimanı ve teknik biriminin hangi alt kolunda çalışacağımda belirtilmemiş. Gidince öğrenicez
anlıyorum.. bekleyelim bakalım kasıma kadar 🤞

• Like
Tepkiler: glavredir
henüz hayır, maalesef. bir arkadaş ik ya mail atmış, ve değerlendirmelerin devam ettiği yanıtını almış. oldukça kafam karışık diyebilrim
3 hafta sürdü mülakat süreçleri sonuçta bir anda herkese teklif gönderememiş veya herkes daha tam değerlendirilmemiş olabilir.

Arkadaşlar teklif alanlardan, geçen hafta ek değerlendirme olarak ingilizce sınavına giren ve belge güncellemesi istenen ve bugün teklif alan kimler var?

Buda muhtemel genel alım neticede oldukça yüksek bir işe alım mevcut işe alım mektupları da kişiye özel yollanıyor hemen tak diye ortak atılacak bir şey değil. Hazırlanıp yollanması elbette ki bir kaç gün sürebilir.
Teşekkür ederim hocam içimize su serpiyosunuz. İnşallah öyle olur umarım buraya olumlu maili aldım yazmak nasip olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.