Take Off JR Kurul Mülakat Sonuçları

• Konbuyu başlatan glavredir
  • Başlangıç tarihi
G

glavredir

Hava Personel
Kurul mülakatı sonrasın da takribi ne zaman olumlu veya olumsuz dönüş yapılacağını biliyor musunuz ? veya hiç dönüş alan oldu mu şuana kadar

A

Aviatior01

Hava Personel
Kurul mülakatı sonrasın da takribi ne zaman olumlu veya olumsuz dönüş yapılacağını biliyor musunuz ? veya hiç dönüş alan oldu mu şuana kadar
Ekim sonuna kadar açıklanır demişlerdi

G

glavredir

Hava Personel
Ekim sonuna kadar açıklanır demişlerdi
Anladım çok teşekkür ederim ben kurula girdiğimde ay sonuna kadar demişlerdi Eylül sonu sanmıştım henüz olumlu veya olumsuz dönüş alamadığım için meraklanmıştım meğerse Ekim'i kastediyorlarmış.

G

glavredir

Hava Personel
Herhangi bir dönüş alan oldu mu acaba ?

S

serdar

Hava Personel
Cuma günü belgelerimi güncellemem için mail atmışlardı, ondan sonra haber olmadı. Sizde durum nedir?
Depremzede genel istihdam için başvurmuştum bana da aynı şekilde belge güncelleme mi istediler ama bir dönüş yok

G

glavredir

Hava Personel
Cuma günü belgelerimi güncellemem için mail atmışlardı, ondan sonra haber olmadı. Sizde durum nedir?
Evet aynı maili bende aldım yanlış hatırlamıyorsam süreç başından beri aynı belgeleri 3. veya 4. kez güncellememiz istendi. Açık konuşmak gerekirse THY'nin sektördeki konumu yeri ve statüsü bellidir zirvede oldukları bir çok konu var ama insan kaynakları işleyiş hızı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Sürecin gerçekten çok uzadığını düşünmekteyim ben dahil çevremdeki çoğu insan buradan gelecek sonucu bekliyor ve bazı arkadaşlarımın da sırf buradan gelebilecek sonuç için başka şirketlerden gelen iş tekliflerini reddettiğine şahit oldum ve bu gerçekten üzücü bir olay çünkü günümüzde maalesef ki iş bulmak herkesin de kabul edeceği üzere oldukça zor.

S

sel

Hava Personel
bende insan kaynakları ile yüzyüze mülakata girdim. akabinde online ingilizce mülakat ve ve geçen cuma günü belgelerin güncel halini yüklemi istediler bekliyoruz. varmıdır bu sürece uygun süreci olan

G

glavredir

Hava Personel
bende insan kaynakları ile yüzyüze mülakata girdim. akabinde online ingilizce mülakat ve ve geçen cuma günü belgelerin güncel halini yüklemi istediler bekliyoruz. varmıdır bu sürece uygun süreci olan
Süreç başlangıçları ve işleyişleri farklı oldu benim için ancak anladığım kadarıyla farklı iş ilanlarındaki başvuruları aynı anda değerlendiriyorlar bundan dolayı bir gecikme var. Çoğumuzdan geçen hafta cuma günü belge güncellemesi istemişler. Umuyorum ki başvurularımız sonuçlanmaya yakındır.

M

Maple64

Hava Personel
6 aşama, 4 ay süren süreç sonrası kuruldan olumsuz alma ihtimalimiz beni çok geriyo. Cuma günü belge güncellemesi istendi benden de.

S

sel

Hava Personel
Çoğumuzdan belge güncellemesi istendi diyoruz ama bu forma üye olan ve yazan sayısı az kişi. Acaba herkesden mi isteniyor yoksa iş teklifi yapılacak olandan mi isteniyor.

S

sel

Hava Personel
Çünkü bizden ilk defa 6. aşamayı geçince güncelleme istediler.

G

glavredir

Hava Personel
6 aşama, 4 ay süren süreç sonrası kuruldan olumsuz alma ihtimalimiz beni çok geriyo. Cuma günü belge güncellemesi istendi benden de.
Evet beni de aynı şekilde oldukça geriyor. Oldukça uzun bir süreç ve önceden de belirttiğim gibi yavaş ilerlediğini hissediyorum.

G

glavredir

Hava Personel
Çünkü bizden ilk defa 6. aşamayı geçince güncelleme istediler.
Benden en son geçen cuma istendi. Yüz yüze insan kaynakları kurul ve ingilizce mülakatlarına girmeden önce güncelleme istendi. Bide tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama bir kere daha güncellemem istenmişti aynı belgeleri.

X

xxmadi

Hava Personel
Çoğumuzdan belge güncellemesi istendi diyoruz ama bu forma üye olan ve yazan sayısı az kişi. Acaba herkesden mi isteniyor yoksa iş teklifi yapılacak olandan mi isteniyor.
Dediğiniz doğru fakat bu forumdan haberdar olmayan da çok arkadaş var. Fakat alacakları birim sayısı da farklı, bir genelleme yapmak adına hangi birime başvurduğumuzu yazabiliriz en azından dağılıma bakarız.
-Operasyon.

S

sel

Hava Personel
Kalite ve standardizasyon

G

glavredir

Hava Personel
Teknik birimi

S

sel

Hava Personel
Aslında önemli bir konuda bu aşamaya kadar referansı olmayan varmı o önemli yani bu aşamaya referanslamı gelindi. Tabiki 1. asamadan sonra sormayada cekiniyoruz ama bu da önemli herkesden güncelleme isteyip istenmediğini anlamak acisindan

X

xxmadi

Hava Personel
Aslında önemli bir konuda bu aşamaya kadar referansı olmayan varmı o önemli yani bu aşamaya referanslamı gelindi. Tabiki 1. asamadan sonra sormayada cekiniyoruz ama bu da önemli herkesden güncelleme isteyip istenmediğini anlamak acisindan
Referansım yok.

G

glavredir

Hava Personel
Referansım yok. İnsan kaynakları kurul ve ingilizce mülakatına kadar her aşama zaten online ve kayıt edilerek oldu buralarda birilerinin (referansların) sürece etki edebileceğini düşünmüyorum.

Konuyu okuyanlar;