Bana dönüş yapılmadı
Henüz dönüş yapılmadı. Dönüşler Ekim sonunda yapılacak diye biliyorum. Ben de sürekli burayı kontrol ediyorum arkadaşlar. Kendi aramızda bir ******** grubu kursak haberleşmek için? Katılmak isteyenler numarasını yazabilir mi? Teşekkürler

Henüz dönüş yapılmadı. Dönüşler Ekim sonunda yapılacak diye biliyorum. Ben de sürekli burayı kontrol ediyorum arkadaşlar. Kendi aramızda bir ******** grubu kursak haberleşmek için? Katılmak isteyenler numarasını yazabilir mi? Teşekekkürler.
Wp grubu gibi şeyler bilgiyi bölüyor, en son gelişmeleri buraya yazalım. Hem anonim bir şekilde yazarak kişisel verinin gizliliği de bir nebze sağlanıyor.

Benim başka bir sorum var şimdi, nasıl geçtiğini düşünüyorsunuz arkadaşlar mülakatlarınızın? benimki beklediğimden uzun sürdü ve çok soru soruldu ama genel olarak olumlu geçtiğini hissettim umarım yanılmam :D

Benim başka bir sorum var şimdi, nasıl geçtiğini düşünüyorsunuz arkadaşlar mülakatlarınızın? benimki beklediğimden uzun sürdü ve çok soru soruldu ama genel olarak olumlu geçtiğini hissettim umarım yanılmam :D
İk ve birim ortak mülakatında yaklaşık 40-45 dakika kaldım ingilizce 10 dakika sürmemiş bile olabilir çok hızlı oldu bitti. Bir kaç soruya istediğim şekilde düzgün yanıt veremedim ama bunlarında dışında benim açımdan genel olarak olumlu geçti.

aynen benim de 40-45 dakika ik ve birim sürdü. İngilizce de 10-15 dk civarıydı. Umarım hepimizin sonuçları gönlüne göre olur vakit daraldıkça heyecanım artıyor buraya yazasım geliyor :)

Arkadaşlar en fazla gözlem alan başlıklardan birisi thy take off
Ben ik ve birimde çoğu şeyden bahsedemedim, hep daha evvelki staj ve projelerimden bahsettim. Fakülte birinciliği, klüp başkanlığı veya sosyal sorumluluk projeleri gibi şeyleri anlatamadım heyecandan. Onlar da sormadı, çıktığımda gülerken yakaladım kendimi. Yaklaşık benim de 30-35 dk arasında sürdü fakat benden önce giren adayın yaklaşık 20 dakika sürmüştü. İngilizce mülakatım ise tam tamına 6 dakika 40 sn sürdü, ingilizce mülakatım istediğim gibi geçti, daha çok özet 4 yılımı ve kişilik özelliklerimden bahsettim. Benim bir arkadaşım 5 ay süren ve son aşama olan onay sürecinde olumsuz dönüş aldı bir savunma sanayii şirketinden bu sebeple mülakatım iyidi veya kötüydü gibi bir şey söylemek bile beni endişelendiriyor açıkçası. Allahın izniyle 4-5 güne max açıklanacak zaten, şirket güzel ve ülkemizi temsil eden bir şirket biz de inşallah güzel bir şekilde bu aileye dahil oluruz. En stresli aşamalar burası, hepimize gönül rahatlığı ve gönlünüzdekini hayırlı kılacak haberler gelir inşallah.

Arkadaşlar en fazla gözlem alan başlıklardan birisi thy take off

Ben ik ve birimde çoğu şeyden bahsedemedim, hep daha evvelki staj ve projelerimden bahsettim. Fakülte birinciliği, klüp başkanlığı veya sosyal sorumluluk projeleri gibi şeyleri anlatamadım heyecandan. Onlar da sormadı, çıktığımda gülerken yakaladım kendimi. Yaklaşık benim de 30-35 dk arasında sürdü fakat benden önce giren adayın yaklaşık 20 dakika sürmüştü. İngilizce mülakatım ise tam tamına 6 dakika 40 sn sürdü.
Evet benden önce giren adayın da baya kısa sürdüğünü hatırlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sonuç güzel gelir insan orada heyecandan gerçekten anlatamıyor bazı şeyleri. Beni ilk İngilizce'ye aldılar elim tir tir titriyordu kadın sakin olabilirsin falan dedi İngilizce:D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.