Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaynak açıklanmaz tabikide ama sağlam dün iş teklifleri hazırlanmaya başlanmış ama gonderilen kisi varmı bilemiyorum. Onuda sizlere sorarak öğrenmeye çalışıyoruz. Yoksa başlandığı kesin ama gonderildimi bilemiyoruz kişiye özgü mail gonderiliyor
Kaynak açıklanmaz tabikide ama sağlam dün iş teklifleri hazırlanmaya başlanmış ama gonderilen kisi varmı bilemiyorum. Onuda sizlere sorarak öğrenmeye çalışıyoruz. Yoksa başlandığı kesin ama gonderildimi bilemiyoruz kişiye özgü mail gonderiliyor
Arkadaşlar olumlu olursa nasıl bir maille karşılaşmayı bekliyoruz? Maaş ve özlük hakları mı yoksa sonra mı iletilcek onlar acaba? Her şeyi düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
Arkadaşlar olumlu olursa nasıl bir maille karşılaşmayı bekliyoruz? Maaş ve özlük hakları mı yoksa sonra mı iletilcek onlar acaba? Her şeyi düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
Maaş ve özlük hakları ama sanırım birim içi nereye yerleştirileceği sonradan söyleniyormuş o konuda çok emin değilim. Örneğin teknik biriminin bir sürü alt kolu var hangisi olduğu belirtilmiyormuş gibi bir mesaj görmüştüm ama ne kadar doğru emin değilim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.