Aslında önemli bir konuda bu aşamaya kadar referansı olmayan varmı o önemli yani bu aşamaya referanslamı gelindi. Tabiki 1. asamadan sonra sormayada cekiniyoruz ama bu da önemli herkesden güncelleme isteyip istenmediğini anlamak acisindan
benim de referansım yok. Grup mülakatına kadar umutlanmamıştım ama orayı geçince olumlu düşünmeye başladım. Yüzyüze görüşmeye gittiğimde beklediğimden az aday vardı. Acaba kurula kadar elenen elendi artık ciddi işe almayı düşündekleri kişiler mi kaldı,umarım öyledir.

benim de referansım yok. Grup mülakatına kadar umutlanmamıştım ama orayı geçince olumlu düşünmeye başladım. Yüzyüze görüşmeye gittiğimde beklediğimden az aday vardı. Acaba kurula kadar elenen elendi artık ciddi işe almayı düşündekleri kişiler mi kaldı,umarım öyledir.
Dediğinize yakın bir süreç yaşadım bende ve son belirttiğiniz olay benimde gözüme takıldı biraz aynı şekilde düşünüyorum. Mülakata 2. gününün öğleden sonrası katılmıştım ve kurula gelen 5-6 kişi vardı yoktu benim başvurduğum birimden.

• Like
Tepkiler: Maple64
Herkese selamlar, ben de sizlerle aynı durumdayım. Eylül sonu kurul ve İngilizce mülakatlarına girdim. Bana da ekim sonu olumlu veya olumsuz haber vereceğiz dediler. Benim de referansım yok. Başvurduğum birim farklıydı fakat görüşmeyi İnovasyon birimi için görüştüm

Aslında önemli bir konuda bu aşamaya kadar referansı olmayan varmı o önemli yani bu aşamaya referanslamı gelindi. Tabiki 1. asamadan sonra sormayada cekiniyoruz ama bu da önemli herkesden güncelleme isteyip istenmediğini anlamak acisindan
Sizin referansınız var mıydı?

BUGÜN İŞ TEKLİFLRİNİN GÖNDERİLECEĞİ DUYUMUNU ALDIK.
VARMIDIR İŞ TEKLİFİ ALAN ŞU ANA KADAR

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.