Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: hypai
Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.
grup mulakati hakkinda bilgilendirme yapabilir misiniz lutfen

Take off 101 olabilir mi ? Çünkü ben ilan atlamam yani paylaşırım tüm ilanları instagramda ve net tarihlere baktım jr ilanı sadece bir adet ve 15 şubatta paylaşmışım
Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.

• Like
Tepkiler: admin
Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.
İstanbul Üniversitesi mezunuyum evet aynen öyle açıkladığınız için teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: admin
Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim
Sınavları geçemedim ama daha sonra tekrar denersem diye sormak istedim özellikle ingilizce mülakatta sizce nelere dikkat edilmeli, neler soruluyor genel olarak

Bence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.

• Like
Tepkiler: hypai
Bence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.
Anladım umarım hallederiz teşekkürler 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.