Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@havajr hocam acaba yurt içi yer ilanlarından sonra genel işe alım süreçleri butonuyla mı yoksa Take off Jr. butonuyla mı tarih seçimine devam ettiniz çevikbotta?
@havajr hocam acaba yurt içi yer ilanlarından sonra genel işe alım süreçleri butonuyla mı yoksa Take off Jr. butonuyla mı tarih seçimine devam ettiniz çevikbotta?
Take off jr. ile hocam. Belki de genel işe değerlendirme butonundan giriyorsanız o yüzden aktif olarak çıkmıyor olabilir bilemedim. Ben hep Take Off Jr. seçeneğini seçtim.
Take off jr. ile hocam. Belki de genel işe değerlendirme butonundan giriyorsanız o yüzden aktif olarak çıkmıyor olabilir bilemedim. Ben hep Take Off Jr. seçeneğini seçtim.
ankaradaki arkadaşlar nerden almayı düşünüyorsunuz? Rapor hemen halledilebilen bir şey mi ona göre en yakın tarihi seçmeyi düşünüyorum ama beklememiz gerekecek mi sonuç için?
Bu arada sağlık heyet raporu isteniyor ama hangi tetkikleri, hangi raporları istiyorlar o açıkça belirltilmemiş. Bu raporda hangi muayenelerin yapılması lazım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Bu arada sağlık heyet raporu isteniyor ama hangi tetkikleri, hangi raporları istiyorlar o açıkça belirltilmemiş. Bu raporda hangi muayenelerin yapılması lazım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.