Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı
Teşekkürler hocam, sağlık maili gelmeden kurul raporu alacağım inşallah bir sorun çıkmaz
Ben de 13 Ekim’de başlayacağım ve ben de önceden halletmek istiyorum. Kurul raporu randevusundan önce diğer testleri de halletmek mi gerekiyor. Bu hafta iş başı yapan arkadaşlar bir bilgilendirebilir mi

Ben de 13 Ekim’de başlayacağım ve ben de önceden halletmek istiyorum. Kurul raporu randevusundan önce diğer testleri de halletmek mi gerekiyor. Bu hafta iş başı yapan arkadaşlar bir bilgilendirebilir mi
hocam bazı birimler önceden test istiyor, mesela göz için ölçüm odasına yönlendiriyorlar ve dahiliye için kan tahlili sonucunun çıkmasını istiyorlar. hastaneden hastaneye değişiklik gösteriyor olabilir

13 ekim’de başlayacak olanlar randevu almak için thy çevik sitesine girebiliyor musunuz

Arkadaşlar selam, gittigim hastanede odyometri testinin kağıdını kurula teslim etmem gerekti, bu raporun fotokopisini çektim fakat "aslı gibidir" kaşesini bastıramadım bu iş hekimi için bir sorun teşkil eder mi

13 Ekim'de iş başı yapacaklar için gereken belgelerle ilgili bir mail geldi mi acaba, vesikalık fotoğrafı vs. iş hekimi kontrolünden sonra mı istiyorlar?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.