Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı

havajr

Üye
20 Kas 2024
414
193
35
Meslek
İdari
Arkadaşlar herkese merhabalar. Take Off JR. 2025 ilanı bazında onay alan arkadaşlar olarak diğer konu başlığı altında çok fazla konuşma geçtiğinden ötürü karışıklığa sebebiyet vermemek ve diğer adayları rahatsız etmemek adına yeni bir başlık ile devam etmenin daha uygun olacağını düşündüm. Genel işe giriş ile alakalı istenilen belge, döküman vb. istekler için mail geldikten sonra burada iletişimde olabiliriz. Tekrardan herkes için hakkında hayırlısı, güzeli, kolayı olsun. (@admin @gunes konu başlığını diğer konuya nasıl yollayabilirim bilemedim bu konuda yardımcı olursanız oradaki arkadaşlarımız da görebilirler. Çok teşekkür ederim.)

Arkadaşlar herkese merhabalar. Take Off JR. 2025 ilanı bazında onay alan arkadaşlar olarak diğer konu başlığı altında çok fazla konuşma geçtiğinden ötürü karışıklığa sebebiyet vermemek ve diğer adayları rahatsız etmemek adına yeni bir başlık ile devam etmenin daha uygun olacağını düşündüm. Genel işe giriş ile alakalı istenilen belge, döküman vb. istekler için mail geldikten sonra burada iletişimde olabiliriz. Tekrardan herkes için hakkında hayırlısı, güzeli, kolayı olsun. (@admin @gunes konu başlığını diğer konuya nasıl yollayabilirim bilemedim bu konuda yardımcı olursanız oradaki arkadaşlarımız da görebilirler. Çok teşekkür ederim.)
Son 10 gün kala büyük ihtimalle başlar mailler bu konular hakkında.

Son 10 gün kala büyük ihtimalle başlar mailler bu konular hakkında.
hocam sağlık raporu konusunun o kadar gecikeceğini ben zannetmiyorum. Son on gün kala yüksek ihtimalle işe girişin ilk günlerinde neler yapılması gerektiğine dair bilgiler paylaşılır diye düşünüyorum. Çünkü geçen seneye baktığımızda 3-4 Eylül tarihlerinde sağlık raporu için bilgilendirme maili gelmiş. Büyük ihtimalle onlar da biliyorlardır sağlık raporunun randevu ile alındığını. Şu anda eğitim araştırma hastaneleri bayağı bir yoğun bu konuda.

hocam sağlık raporu konusunun o kadar gecikeceğini ben zannetmiyorum. Son on gün kala yüksek ihtimalle işe girişin ilk günlerinde neler yapılması gerektiğine dair bilgiler paylaşılır diye düşünüyorum. Çünkü geçen seneye baktığımızda 3-4 Eylül tarihlerinde sağlık raporu için bilgilendirme maili gelmiş. Büyük ihtimalle onlar da biliyorlardır sağlık raporunun randevu ile alındığını. Şu anda eğitim araştırma hastaneleri bayağı bir yoğun bu konuda.
O zaman bu cumaya kadar bir bilgilendirme maili alabiliriz sağlık raporu konusunda.

hocam selamlar thy take off jr. programından sonra net maaşı ve yan haklarıyla ilgili bilgi verir misiniz internette bulamıyorum

Sağlık raporu vs. ile ilgili mail alan var mı acaba? Take off 101 için gitmiş anladığım kadarıyla da merak ettim.

Hocam bu hafta sonuna doğru ya da en geç pazartesiye gelir diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: boncukb

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.