Olumlu olumsuz bir şekilde çoğu insanın sürecinin sonuçlanıp bizim sonuçlanmamış olmasının hala bir sebebi olduğuna inanmak istiyorum.Ayrıca ben de dahil olmak üzere birçok kişi mezuniyet belgesi gibi çeşitli sebeplerden dolayı bire bir aranıp düzeltilmesi istendi.Unutulmak gibi bir durum da olduğunu sanmıyorum
daha önce aranmış olup teklif alanlar da olduğu için bununla doğrudan bağlantı yapabilir miyiz bilemiyorum, seneye bu sürece girecek ve bu forumu okuyacak arkadaşlara şimdiden sabırlar diliyorum kendinizi bir şeyler için çokça beklemeye hazırlayın. bu sene aynı süreçte aynı anda bilgilendirme yapılmayan birden fazla aşama oldu, bazılarının uzun beklemeleri olumlu sonuçlanırken bazı bekleyenler de boşuna bekledi. bakalım son bekleyiş bunlardan hangisi ile sonuçlanacak ya da sonuçlanacak mı?

daha önce aranmış olup teklif alanlar da olduğu için bununla doğrudan bağlantı yapabilir miyiz bilemiyorum, seneye bu sürece girecek ve bu forumu okuyacak arkadaşlara şimdiden sabırlar diliyorum kendinizi bir şeyler için çokça beklemeye hazırlayın. bu sene aynı süreçte aynı anda bilgilendirme yapılmayan birden fazla aşama oldu, bazılarının uzun beklemeleri olumlu sonuçlanırken bazı bekleyenler de boşuna bekledi. bakalım son bekleyiş bunlardan hangisi ile sonuçlanacak ya da sonuçlanacak mı?
evet arkadaslar tabii ki olumsuz, bu kadar bekletilmek ve ardindan boyle bir dönüt almak gercekten uzucu

Bana da herhangi bir mail gelmedi, hala bekliyorum. İnanılmaz gerçekten bu kadar bekletildikten sonra olumsuz atmaları gerçekten çok üzücü. Hala mail gelmeyen arkadaşlara ise diyecek hiçbir şeyim yok ben hiçbir şey düşünemiyorum artık…

• Like
Tepkiler: sebogül ve Navy
Ben daha önceden mail atmıştım, tam olumsuz mail atılan saatlerde bana da süreç devam ediyor maili geldi. Olumsuz mail gelen arkadaşlar kurtuldu cidden. Geçmiş olsun dilerim hepsine umarım güzel yerlerde devam ederler.
Bize olumsuz bile gelmedi :') Ben beklemekten vazgeçip ilerlemiştim, eğer şu anki mevcut işimden daha iyi şartlar olursa düşünürüm tabi ama pes edeli çok oldu. Umarım bekleyenlere bu hafta olumlu dönerler, artık sözün bittiği yerdeyiz çünkü :'(

• Like
Tepkiler: Navy ve Engineer35

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.