Titanyum krizinden dolayı havacılık şirketlerinin termin sürelerinde uzamalar oldu bu sene. Airbus da THY den yüklü miktarda sipariş aldı. Olmayan uçağa da personel atayamazlar. Kalan arkadaşlar olarak da teknik pozisyonlara başvuran bir yoğunluk olduğunu sanıyorum. Artık sebep göremeyince "acaba" diye de düşünmüyor değilim. Nihayetinde THY sistematik çalışan kurumsal bir kuruluş "Alalım ne olacak başka pozisyona veririz" diyebilecek bir kuruluş değil.

Uçak teslimatı yapılır, personel ihtiyacı ortaya çıkar, istihdamlar yapılır. Uçağın teslim olacağı bir muamma iken elinde ihtiyaç olmayan personeli tutmaz. Bence bu yüzden de bekliyor olabiliriz. Buraya kadar okuduysanız evet artık bunları bile düşünür oldum. İyi forumlar.

• Like
Tepkiler: cloudnine ve Navy
1. Sizin dediğiniz gibi yedeğiz :')
2. Bizi unuttular :)
3. Bambaşka bir departman açıp bizi alacaklar
4. Biz aslında yoğuz
Bu dört seçenek dışında aklima başka bir şey gelmiyor 😂😂😂
Arkadaşlar sizi unutmadılar sadece tüm birimler neredeyse dolu, eleman eksiği yok. Ama neden hala cevap verilmiyor onu bilemiyorum artık. Kasım ayında bir iç alım olacak belki o başlamadan sizinki sonuçlanır.

Ve evet dediğiniz gibi yeni 1-2 departman açılmış.

Arkadaşlar sizi unutmadılar sadece tüm birimler neredeyse dolu, eleman eksiği yok. Ama neden hala cevap verilmiyor onu bilemiyorum artık. Kasım ayında bir iç alım olacak belki o başlamadan sizinki sonuçlanır.

Ve evet dediğiniz gibi yeni 1-2 departman açılmış.

Yanlış anlamanı istemem ama içeden bu kadar bilgi toplayıp bize neden dönmediklerini öğrenememiş olman bir tık devlet sırrı gibi bir hava verdi.

1. Sizin dediğiniz gibi yedeğiz :')
2. Bizi unuttular :)
3. Bambaşka bir departman açıp bizi alacaklar
4. Biz aslında yoğuz
Bu dört seçenek dışında aklima başka bir şey gelmiyor 😂😂😂

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bende şuanda bir dönüt almdım bekliyorum ama bence artık diğer işlere ve diğer fırsatlara bakmaya başlayalımki daha fazla üzülmüyelim. Eğer kendinize bir umut dalı bulmak isterseniz.. Bence THY gibi büyük bir şirket bile 500 kişiyi aynı anda işe başlatmanın stresini yaşamak istemez. Part part almaları bence gayet mantıklı bir çözüm. Zaten 1 2 haftaya kadar eğer ikinci bir grup olacaksa mail gelir.

Hepiniz kendinize iyi bakın. Canınızdan değerli değil neticede ( Evet Türkiye'de para kazanamak canımız kadar değerli biliyorum ama lafın gelişi işte ).

Olumlu olumsuz bir şekilde çoğu insanın sürecinin sonuçlanıp bizim sonuçlanmamış olmasının hala bir sebebi olduğuna inanmak istiyorum.Ayrıca ben de dahil olmak üzere birçok kişi mezuniyet belgesi gibi çeşitli sebeplerden dolayı bire bir aranıp düzeltilmesi istendi.Unutulmak gibi bir durum da olduğunu sanmıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.