Yok bugün de gelmedi... Sanırım 2 sene önce arkadaşa olan gibi olacak gerçekten. Çünkü ikinci tarih olarak bazılarına 8 Eim gitmiş ona bile yetişemicez belgelerimiz olmadığın için doğal olarak :( Hayırlısı buymuş herhalde

• Like
Tepkiler: sebogül
senelerdir aynı işe alım sürecini yürüten bu işin profesyonellerinin böyle bir süreç yönetim takibi yapmasına ben şahsen üzüldüm. umarım onlar da üzülüyorlardır. aylardır hiçbir yere bağlayamadıkları topu topu yirmi kişilik bir insan topluluğu.

senelerdir aynı işe alım sürecini yürüten bu işin profesyonellerinin böyle bir süreç yönetim takibi yapmasına ben şahsen üzüldüm. umarım onlar da üzülüyorlardır. aylardır hiçbir yere bağlayamadıkları topu topu yirmi kişilik bir insan topluluğu.
Evet gerçekten bu kadar büyük bi firma için inanılmaz amatörce bir süreç yönetimi oluyor gerçekten. Ağustos sonu açıklayacağız dediler evet bazı kişileri açıkladılar ama bu kalanlar neden beklliyor neyi bekliyor asla yanıt alamadığımız gibi 2 aydır beklemeye de mecbur edildik yani. Çok kötü gerçekten artık sinirlendiriyor bu durum beni

• Like
Kurula 2.5 ay önce girdik ve en son sanırım 1 ay önce süreç hakkında mail aldık. Bu kadar bekletmeyi yakıştıramadım. Sonuçta bu bir süreç ya olumlu olacaktı ya da olumsuz, biz zaten iki duruma da hazırdık ama belirsizlik gerçekten çok korkunç bir durum. Yedeksek de bunu açıklayan ve sürecin uzayacağını belirten bir mail atabilirlerdi. Burada günlerce fikir yürüttük sonuçta. Yazik diyebiliyorum sadece.

Evet gerçekten bu kadar büyük bi firma için inanılmaz amatörce bir süreç yönetimi oluyor gerçekten. Ağustos sonu açıklayacağız dediler evet bazı kişileri açıkladılar ama bu kalanlar neden beklliyor neyi bekliyor asla yanıt alamadığımız gibi 2 aydır beklemeye de mecbur edildik yani. Çok kötü gerçekten artık sinirlendiriyor bu durum beni
umarım beklememize değer bir sonuç gelir yoksa gerçekten üzücü bir durum olacak

• Like
Benim kurulum 26 Hazirandaydı nerdeyse ilk girenlerden biriyim bu kadar uzun sürmesi gerçekten akla mantığa sığmıyor. Olumsuzsa da olumsuzu biran önce bildirmeleri gerekiyordu. Tamam uzun sürsün ama hiçbir bilgilendirme olmadan 8 aylık bi işe alım süreci yönetmeye çalışıyorlar ki başarılı olamıyorlar. Ne kadar insan kaldık ki şurda yani hadi forumu bilmeyen de bi bu kadar olsun hatta 2 katı olsun. Çok üzücü gerçekten çok yıprandık.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.