Gerçekten çok üzüldüm hüngür şakır ağladım arkadaşlar yalan yok. Çünkü sürecin başından beri ve bilhassa kuruldan sonra olumlu hissetmiştim hep. Kurul mülakatım da iyi geçmişti. (Bu konuda kendimizi kandırmayalım bence, tecrübesi olan herkes anlar mülakatın olumlu/olumsuz geçtiğini). Tabi bu tek başına bir sonuç vermez ama yine de ekstrem durum olmadıkça yeni mezun programı için tecrübesi olan çoğu kişinin seçilmesi gerekirdi. Herkes öyle yaptı demiyorum ama gerçekten t**pil olayının da kullanıldığını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yani mail almayanlar için ya hala belirsiziz ya da olumlu mailler gelmeye başlayınca bize de gelecek. Olumsuz gelmediği sürece biraz daha umudumuzu diri tutabiliriz djdldkslkd

• Like
Tepkiler: PrometheusSsS
Bizim arkadaşta geçen gün mesaj attı bana. 0 ingilizceyle 3 sene önce girmişti istifa etti şimdi tekrar giriyor eniştesiyle. bu forumda bir arkadaşın dediği gibi nitelik değil tanıdık önemliymiş
Umarım güzel yerlere güzel insanlar gelir ve sistem değişir bizden sonraki nesiller için

bu süreçte yalnız olmadan forumdaki arkadaşlarla çoğu duyguyu beraber yaşadığımız için mutluyum hepinize teşekkürler

• Like
Tepkiler: Engineer35
Ben süreci anlamadım valla bi grup daha olumlu mail alsa anlayacağız daha değerlendirmelerin gerçekten devam ettiğini de böyle bomboş beklemek çok yoruyor insanı gerçekten. Olumsuz alan arkadaşlar için de umarım karşınıza çok daha iyi fırsatlar çıkar da bu yaşadıklarınız aklınıza bile gelmez.

• Like
Tepkiler: PrometheusSsS
Bana da olumsuz mail geldi. Değerlendirmenin nasıl olduğunu açıkçası çok merak ediyorum. Üniversite öncesi kazanılan yarışmalarda Teknofest İstanbul ve Türkiye birinciliklikleri, Üniversite döneminde Tusas 'da yapılan 2 sene yapılan uzun dönem stajlar ve akabinde Almanya 'da havacılık alanında en önde gelen firmada yapılan staj.... İyi bir mezuniyet puanı, iyi bir yabancı dil.... Kısacası kıstasları ne merak etmemek mümkün değil.... Kurul mülakatı son nokta demek. O zaman elemeyi diğer aşamalarda yapmaları gerekirdi ki bir çok kişiyi umutlandırmadan herkes yoluna baksaydı. Çok saçma bir işe alım süreciydi baştan sona kadar.

Bizim arkadaşta geçen gün mesaj attı bana. 0 ingilizceyle 3 sene önce girmişti istifa etti şimdi tekrar giriyor eniştesiyle. bu forumda bir arkadaşın dediği gibi nitelik değil tanıdık önemliymiş
Umarım güzel yerlere güzel insanlar gelir ve sistem değişir bizden sonraki nesiller için

bu süreçte yalnız olmadan forumdaki arkadaşlarla çoğu duyguyu beraber yaşadığımız için mutluyum hepinize teşekkürler

0 ingilizceyle girmesinin imkanı yok. Muhtemelen THY girdiğini zannediyordur.

• Like
Tepkiler: lulla
Arkadaşlar çoğumuza seçtiğimiz fonksiyon harici birimler geldi nasıl bir süreç bekliyorduk ki zaten.

Mülakatta kendi seçtiğim fonksiyonda ilerlemek istediğimi, bu dalda yüksek lisans yaptığımı ve tez konumun direk bu fonksiyon olduğunu söyledim. Üstüne ülkenin en büyük şirketlerinden birinde bu konuda uzman olarak çalıştığımı söyledim. Bu süreçte yaptıklarımızdan çok başkalarının daha önemli olduğunu anlamışızdır umarım

• Like
Tepkiler: Valencia

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.