bölümünden mezunları almışlar sanırım
icra icra kurulu diye :) güzel geçen mülakatın sonucu bu olmamalıydı
Sürecin başından beri, belli olmadan önce de sonra da hep birbirimize destek olduk. Bu söylediğinizle hakkıyla süreci geçip, iş teklifi alanlara ayıp ediyorsunuz ve hakkına giriyorsunuz. On binlerce başvuru vardı, birileri alınıp birileri alınmayacaktı. Bu siz de olabilirdiniz teklif alan kişiler de olabilirdi. Mutlaka sizler de kendinizi donanımlı ve iş teklifi almayı hakeden biri olarak görüyor olabilirsiniz. Fakat ben de öyle görüyorum ve bir pozisyona 10 kişi alınacaksa ve 100 başvuru varsa, başvuranların 90ı donanımlı diye 90 kişi işe alınamıyor maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun, durumun çok üzücü olduğunu biliyorum fakat bu söylemlerinizle bir yere varılması mümkün değil, sadece kalp kırarsınız. Umarım size çok daha iyi kapılar açılır, sevgiler ve saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
ashdash Türkiye'nin en iyi üniversitesini 3 yılda bitirdim ve 300 günü kayıtlı olmak üzere herkesin bileceği global firmalarda staj yaptım. Kurulda da bunun üzerine bayağı konuştuk demek ki önemli olan nitelik değil tanıdıkmış bravo

belki buraya bakanlar vardır falan diye kendimi ifşa etmemek adına okuduğum bölümü, üniversiteyi ve not ortalamasını söylemeyeceğim ama yaklaşık 1.5 senelik bir staj tecrübem vardı + gerçekten iyi ve köklü kurumlarda stajlar yaptım, sürekli olarak kendimi geliştirmeye çalıştım. gecemi gündüzüme kattım, sadece ders odaklı olmayayım diye kişisel gelişim anlamında da bir sürü şey yaptım ve bu yaptığım şeyler de hatrı sayılır derecede kaliteli işler, o kadar söyleyeyim size. mülakatım da epey bir uzun sürdü, sorulan her soruya doğru düzgün cevap verdiğime inanıyorum ve çok spesifik bir alandan mezunum. nasıl olur da olmaz aklım almıyor.. 7 ayımı verdim ya, ben bu sürede neler neler yapabilirdim? keşke bel bağlamasaydık, keşke daha erken yollarımız ayrılsaydı..

ashdash Türkiye'nin en iyi üniversitesini 3 yılda bitirdim ve 300 günü kayıtlı olmak üzere herkesin bileceği global firmalarda staj yaptım. Kurulda da bunun üzerine bayağı konuştuk demek ki önemli olan nitelik değil tanıdıkmış bravo
en iyi üniyi bitirmedim ama ortalama bi üniyi bitirdim. ve dedigin gibi bircok global firmada calistim/calisiyorum 😃 gercekten inanilmaz

Arkadaşlar söylenecek çok şey var ama söylemenin manası yok. Hiç bir sınava girmeden ve 0 ingilizceyle işe gireni tanıyorum. Her giren t* giriyor demiyorum ancak durum bu. O kadar sınavı geçip elenmek çok komik. Sınavların eleyiciliği artarsa en azından insanların 7 ayı çöp olmaz. Benlik bir sıkıntı yok ancak b planı olmayan arkadaşlar için üzgünüm. Moralinizi bozmayın daha öncede söyledim milli piyango kaybetmediniz dışarıda fırsatlar dolu. Pilotaj başvurusunda görüşmek üzere😂👋🏻. Hesap nasıl siliniyor aydınlatacak varsa sevinirim yada @admin beni banlarsan daha çok sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.