Arkadaşlar, sonuçta hepimize kurulda farklı İK uzmanları eşlik etti. Her departmanın ihtiyacı olan zaman aralığı aynı olmayabilir, kimi departmanın belki çalışan açığı fazladır ve sonuçları en kısa sürede açıklamak istemiştir. Bence umutsuzluğa kapılmaya gerek yok, en azından olumsuz olduğuna dair mail alına kadar. Herkes çok emek verdi, biliyorum. Hepimiz stres yaşıyoruz ancak bu toplu işe alım programı sonuçta, tabii ki de gidip sadece 20-30 kişi almayacaklardır. Sürekli büyüyen bir şirket ve en az 1 yıl daha bu kadar büyük bir işe alım olmayacak.

Arkadaşlar, sonuçta hepimize kurulda farklı İK uzmanları eşlik etti. Her departmanın ihtiyacı olan zaman aralığı aynı olmayabilir, kimi departmanın belki çalışan açığı fazladır ve sonuçları en kısa sürede açıklamak istemiştir. Bence umutsuzluğa kapılmaya gerek yok, en azından olumsuz olduğuna dair mail alına kadar. Herkes çok emek verdi, biliyorum. Hepimiz stres yaşıyoruz ancak bu toplu işe alım programı sonuçta, tabii ki de gidip sadece 20-30 kişi almayacaklardır. Sürekli büyüyen bir şirket ve en az 1 yıl daha bu kadar büyük bir işe alım olmayacak.

Bence de kesinlikle 30-40 kişi için açılmış bir ilan değildir ki nitekim benim girdiğim iştirak ve fonksiyondan (kargo-operasyon)
forumda kabul alan birisi olmadı bile. Moral bozmayalım takipte kalalım zaten arkadaşlarımız mail yoluyla insan kaynaklarına ulaştılar onlar da mail içeriğinden ve sayısından koordinasyonsuzluğun kargaşaya yol açtığını anlamışlardır.

Bence de kesinlikle 30-40 kişi için açılmış bir ilan değildir ki nitekim benim girdiğim iştirak ve fonksiyondan (kargo-operasyon)
forumda kabul alan birisi olmadı bile. Moral bozmayalım takipte kalalım zaten arkadaşlarımız mail yoluyla insan kaynaklarına ulaştılar onlar da mail içeriğinden ve sayısından koordinasyonsuzluğun kargaşaya yol açtığını anlamışlardır.
bu arada (kargo-operasyon) görüşenler bu mesajı beğenebilir mi kaç kişi olduğumuzu bilelimm

Ay yok hayır ben şu an gitmiyorum ama daha önce de bakmıştım silenler olunca bulamadım nasıl 5 dakikada silip gidiyorlar diye merak ettim belki ilerde silerim. Herkes mülakat sonucu hakkında konuşurken benim sıradan dertler djjdjdjjd
Gitmeyin ya assemble da pat diye gitti zaten 😞 Ben bu süreç bittkten sonra da ara ara gireceğim buraya irtibatı koparmayalım

Şu ana kadar kargodan 2 kişi teklif almış burada okuduğumuza göre.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam @airrot arkadaşımız birim mülakatına girdiğinde ekstra mülakat atanmasının sebebinin x departmanına yeterli alım yapılamaması diye bilgilendirmişlerdi.

Bu varsayımdan iki sonuç yapılabilir:

1-) iki kişi dışında hepimiz mülakatta çuvalladık (ki bu imkansıza yakın çünkü aramızda makine, elektrik, yazılım konusunda güçlü cvsi olan ve teklif almamış kişiler var)
2-) kurul mülakatının 1 ay sürmesi ve sonradan birim mülakatı eklenmesi gibi teklifler de aynı programı izleyecek (bunu en azından herhangi birine olumsuz mail gelmeden bilemeyiz)

O yüzden arkadaşlar havapersonel admini de söylemişti, lütfen olumsuz yanıt alana kadar direkt yargıya varmayalım 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.