Merhabalar, diğer arkadaşa sormuşsunuz fakat ben de aynı birimden teklif aldım ve bana da 6-12 ay lisans eğitimi olacağı bahsedilmişti. Teklifte buna dair bir şey görmeyince kafa karışıklığı yaşadım. Sizin teklifinizde eğitim süreci yer alıyor mu yoksa teklif kabülümüzden sonra gelecek detaylı bir mail ile mi bildirilecek acaba?
Hocam teklifte eğitimle alakalı hiçbir bilgi yer almıyor. Bugun teklif gonderen mail adresine yazdim ama halen bir cevap alamadim bu konuda

Bana birim mülakatında anlatıldığına göre sıcak bölgede vardiyalı çalışacak olanlar daha çok sahada görev yapacak şeklindeydi. Çok bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmeyeyim ama ben de vardiyalı çalışanların büyük bölümünün sahada olacağı çıkarımını yapmıştım bu durumdan.
Merhaba, teşekkür ederim olabilir tabi ki.

anket de 1 saat once bitti suresi bakalim ne olucak :( cok umutsuzum su an ama diyoruz ya persembeye kadar gelmezse negatif diye, ya pazartesi atip persembeye kadar sure verilerse bize yani yeni gruba 🥲 sizofrene bagladim qjxjwnsns

Take off internationallara bu sabah 11de teklif gitmiş.Bir işimize yarar mı bilemem ama

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.