Arkadaşlar teklif perşembe günü saat 10.00'a kadar geçerli. O güne kadar teklifi reddedenler olacaktır. ve yine o gün yedeklere mail göndereceklerdir. Sonraki pazartesiye kalacağını düşünmüyorum.
Ben böyle olacağını düşünmüyorum. Mailler haftaiçinde gelmeye devam edebilir ama teklifi reddeden olsa bile yedeklere(varsa) atmazlar, çekiliş değil ki bu

Şahsen umut aşılamayı sevmem ama hadi bir tartışma alanı daha açalım .. Bugün aranıp belgr güncellemesi isteyip teklif alan var mı ?
Merhaba, ben de bugün transkriptimde aktif öğrenci olarak gözüktüğüm için arandım ve belgeyi güncelleyebileceğim tarihi kendilerine mail olarak iletmemi istediler.

Teklif maili almadım ve çok normal olduğunu düşünüyorum. Mezun olduğu kesin olarak belirlenmemiş bir adaya teklif mektubu iletilemez, ilerleyen günlerde olumsuz mail olmadığı sürece de teklifi daha geç alacağımdan fazlasıyla eminim.

Merhaba, ben de bugün transkriptimde aktif öğrenci olarak gözüktüğüm için arandım ve belgeyi güncelleyebileceğim tarihi kendilerine mail olarak iletmemi istediler.

Teklif maili almadım ve çok normal olduğunu düşünüyorum. Mezun olduğu kesin olarak belirlenmemiş bir adaya teklif mektubu iletilemez, ilerleyen günlerde olumsuz mail olmadığı sürece de teklifi daha geç alacağımdan fazlasıyla eminim.
Çok mantıklı. Olumsuz olduğu çoktan belli olmalıydı, eğer belge istenmişse demek ki daha sonra teklif atılacak

• Like
Tepkiler: narius

Ben de aynı durumayım geçen hafta ve bugün transkript konusunda aradılar iki kere. Olumsuz olacaksa neden arayıp sordular bilmiyorum halen daha mail gelmedi olumlu veya olumsuz

• Like
Tepkiler: nasenija ve narius
Bana da gelmedi arkadaslar, marka ve musteri fonksiyonuna basvurmustum. Teklif alan herkesi tebrik ederimm🌸 burada uzunca bir zaman geçirdik. Ama sanırım olumsuz olduğunu düşünme zamanımız geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.