Bu arada evet çok uğraştık ama ben inancımı ve hevesimi yitireli oldu baya. Bir süreç ancak bu kadar başarısız yönetilebilirdi. İnsanların yüreğine umut tohumu ekmek ve onları alternatif iş imkanlarından uzak tutmak bana çok yanlış geliyor. Bu kadar bekledik ve süreç o kadar uzadı ki sonuç bu olmamalıydı... Bu arada referansı olan adam kuruma yeni mezun programından girmez, hiç uğraşmaz bence

gecen sene ayni gun geldi dedi 1-2 saat once birisi ama hangisine inanicaz of ya kafayi yiyorum :(
Siz nereden öğrendiniz biri de geçen sene herkese aynı anda gelmiş dedi ama :/ kafalar çok karıştı ya
Ben söylemiştim ve geçen senenin başlığından okudum. 27 ekim cuma günü olumlular 31 ekim salı günü de olumsuzlar gitmiş. Ama orada şöyle bir durum varmış afetzede ilanı ile take off jr birlikte ilerletiliyormuş ve sanırım afetzede ilanı için dönüşler jr’dan 1 gün önce başlamış. O yüzden farklı günlerde gelmiş gibi bi algı oluşmuş olabilir ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla take off jr için herkese aynı gün gitmiş

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
Gercekten cok mantıksız. Ayni sey bana da oldu ve bu yuzden daha da yıkıldım. Birbirilerinden haberleri yok ya da belge kontrolünü IK yapmiyor, anlamadim
Bence beklemeye devam etmek en mantıklısı, üzülmeye gerek yok henüz olumsuz maili alan yok. Bizler bilemiyoruz sürecin nasıl ilerlediğini belki de bu hafta içinde grup grup gelecek iş teklifleri.

Bu arada evet çok uğraştık ama ben inancımı ve hevesimi yitireli oldu baya. Bir süreç ancak bu kadar başarısız yönetilebilirdi. İnsanların yüreğine umut tohumu ekmek ve onları alternatif iş imkanlarından uzak tutmak bana çok yanlış geliyor. Bu kadar bekledik ve süreç o kadar uzadı ki sonuç bu olmamalıydı... Bu arada referansı olan adam kuruma yeni mezun programından girmez, hiç uğraşmaz bence
bence de hepsine katiliyorum. neye gore eleme yaptiklarini keske bilebilsek.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.