Daha önce de bu durumu düşünmüştüm herkese aynı anda olumlu olumsuz mail atacaklarını söylediler fakat bu bir iş teklifi maili bu teklifi illa ki kabul etmeyenler olacaktır o kabul etmeyenlerın yerine başka birilerine teklif atmak zorundalar kadronun boş kalması gibi bir durum söz konusu değil zaten. O yüzden belki perşembeden sonra teklif alacaklar bile olabilir.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 8851
Bu kadar az kişiye mail gitmesi de düşündürücü 🤔 ben hep buradan yüzdelik orana vurarak kaç kişiye mail gittiğini hesapladım ve yanılmadım. En az 300 kişi alacaklar ve şimdiye kadar mail alanların sayısı çok az. Yani demem o ki belki olumlu mailler gelmeye devam edecektir. Umarım yanılmam 😓
belki forum disindan ve baska gruplara uye olmadan surecini yureten bircok insan vardir narius :( umarim senin dedigin gibidir.. teklifi kabul etmeme olayi da bana olasi gelmiyor maas tatmin edicinin bile uzerindeymis,firma da belli. reddeden belki 1-2 kisi olur.

Arkadaşlar ben 50 kişi alınır dediğimde bana saçmalama diyenler olmuştu malesef ki durum bu 300 400 kişi alınması hayal belki birkaç gün içinde başkalarınada teklif gider ama tablo aşağı yukarı böyle olur

Arkadaşlar ben iş teklifi aldım saat 15.30’da. Hepimiz en başından beri bu forumdayız mail atma stillerini de biliyoruz içinizi ferah tutun o yüzden. 6. aşamaya gelmek dahi çok büyük bir başarı ve ben birçok kişiye daha iş teklifi gideceğini düşünüyorum. Sakin kalmaya çalışın 💞💞

• Like
Tepkiler: rosadiazz ve Noone
Arkadaşlar şuana kadar hangi fonksiyonlardan teklif alan arkadaşlar oldu ? Teknik fonksiyondan teklif alan var mı şuana kadar ?

belki forum disindan ve baska gruplara uye olmadan surecini yureten bircok insan vardir narius :( umarim senin dedigin gibidir.. teklifi kabul etmeme olayi da bana olasi gelmiyor maas tatmin edicinin bile uzerindeymis,firma da belli. reddeden belki 1-2 kisi olur.
Teklifi kabul etmeyen olmaz gerçekten ya. Aylardır bunun için çalışan insanlar mı reddedecek.. kadro açığı olursa bile bunu önemseyeceklerini düşünmüyorum. Olumsuz mail attıktan sonra “ya bizim şu kadroda açık varmış gelebilir misiniz” demezler. O yüzden olumlu maili aldık aldık.. almadık daha da ümit etmeye gerek yok 😓

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.