Arkadaşlar selamlar. Teklif aldım gerçekten çok mutluyum ancak Yer İşletmeleri Başkanlığından teklif geldi. Başka bu başkanlıktan teklif alan var mı? Önceki sayfalara daha bakamadım alan varsa yazsın lütfeen🙏🙏

Arkadaşlar herkese merhaba, geçen sene Take Off Jr. programıyla TK'ya girmiş, şu anda da arkadaşım için süreci buradan takip eden biri olarak yazıyorum. Öncelikle teklif gelen arkadaşları tebrik ederim, diğer arkadaşlar ise bence ümitlerini hemen kaybetmesinler. 50 kişi alınacak diye asla bir durum yok, geçen sene de 300 küsür kişi alınmıştı. Hatta bu sene daha fazla kişi alınacağı söyleniyordu ne kadar doğrudur bilemem ancak asla öyle 50 kişi alınacak her birime 3-4 kişi gibi düşünmeyin. Tabii burada olmayan yazmayan kaç arkadaşa teklif gitmiştir bilmiyorum. Geçen sene ise farklı saatlerde, ertesi gün teklif gitmiş miydi tam hatırlamıyorum ancak çok fazla başkanlık var iş tekliflerinin birkaç gün sürmesi olası bence. Umarım hepinizin hakkında hayırlısı olur, gönlünüze göre olur.

Geçen sene dediğim gibi 300 küsür kişi alınmıştı ve işe 2 part olarak başlamıştık, 2 kere oryantasyon olmuştu. Benim oryantasyona katıldığım zaman min. 100 kişi vardı.

Teklifi kabul etmeyen olmaz gerçekten ya. Aylardır bunun için çalışan insanlar mı reddedecek.. kadro açığı olursa bile bunu önemseyeceklerini düşünmüyorum. Olumsuz mail attıktan sonra “ya bizim şu kadroda açık varmış gelebilir misiniz” demezler. O yüzden olumlu maili aldık aldık.. almadık daha da ümit etmeye gerek yok 😓
aynen oyle, olumsuzu gorene kadar isteyen yine umit etmeye devam etsin tabii ama hele ki olumsuz mailinden sonra imkani yok daha cocuk oyuncagi degil sonucta. olumsuzu atsinlar da rahatlayayim cidden insana kafayi yedirtiyorlar.

• Like
Tepkiler: nasenija ve narius
tebrik ederim 🥲💓 benim elendigimin tescili artik bu benim basvurdugum fonksiyona giren kisileri gordukce :(
Evet tam olarak beklediğim mesaj oldu bu, malumun ilanı yani. Gereksiz pozitiflik basmaktansa realist olmayı tercih ediyorum, maili 5 saniyede bir değil de 5 günde bir falan kontrol ederim artık.

Olumlu/olumsuz herkesi tebrik ediyorum, çalışma hayatınızda başarılar.

Turkish Cargo ile operasyon kurul mülakatına giren ve dönüş alan biri yok sanırsam var mı arkadaşlar süreci asla anlamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.