Bence e-devlet üzerinden belge alarak sisteme yükleyebiliyorsan yükle. Zaten devletin en resmi kaynağı o orada mezun gözüküyorsan bir sıkıntı olmadıklarını anlarlar. ( Not : Bana da e-devlet üzerinden alacağım belgeyi yüklememi istediler. ) Soracaklar için evet. Sonuçları sordum ve size mail üzerinden dönüş yapacağız dediler.

Yada bir opsiyon olarak seni arayan numarayı geri arayıp sorabilirsin.
Gorunmuyorum iste, onaylamasi gereken kisiler yillik izindeymis eylule sarkacak :(

Benim transkriptimde de aktif öğrenci yazıyordu mezuniyet belgemle yüklemiştim o yüzden. Şimdi girip bakınca düzeltmişler acaba şu an doğru olanı yüklemeli miyim sjdjed gerçi beni arayan soran yok

arkadaslar bence belge icin aranmaniz iyi bir sey sanki secildiniz ama tek eksik belge diye yorumluyorum??? ve bizler icin de su acidan iyi, belge kontrolleri yapiliyor yani son detaylar kalmis belki ogle molalarindan sonra bile aciklarlar ajxjansnsnns

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
arkadaslar bence belge icin aranmaniz iyi bir sey sanki secildiniz ama tek eksik belge diye yorumluyorum??? ve bizler icin de su acidan iyi, belge kontrolleri yapiliyor yani son detaylar kalmis belki ogle molalarindan sonra bile aciklarlar ajxjansnsnns
Bence bugün açıklanması biraz zor. Daha belge kontrolu yapılıyorsa biraz uzun sürebilir ben çarşamba gibi bekliyorum

Mezuniyet belgesi yüklenmesi istenen arkadaşlarım, şu anda aktif bir işte çalıştığınızı sorabilir miyim?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.