Bu arada THY Çevik asistanına "İş teklifi kabul durumumu belirtmek istiyorum." kısmı eklenmiş. Daha önce sadece sağlık randevusu butonu vardı ve sanırım maillerin atılmasına az bir zaman kaldı✨

Bu arada arkadaşlar, yaşam tarzınızı bilmiyorum ama iş odaklı bir yaşam sürüyorsanız yukarıda bahsedildiği gibi tem otoyolunun çevresi (kuzey istanbul çevresi) mantıklı olabilir ama sosyal yaşam dengesini korumak isterseniz bağlantı yolları üzerindeki metrobüs durakları çevresi veya M7 metrosu çevresini araştımanızı tavsiye ederim. Deprem endişesi olan arkadaşlar metrobüs hizasından daha kuzey bölgelerini araştırabilir 🙌

Bu arada arkadaşlar, yaşam tarzınızı bilmiyorum ama iş odaklı bir yaşam sürüyorsanız yukarıda bahsedildiği gibi tem otoyolunun çevresi (kuzey istanbul çevresi) mantıklı olabilir ama sosyal yaşam dengesini korumak isterseniz bağlantı yolları üzerindeki metrobüs durakları çevresi veya M7 metrosu çevresini araştımanızı tavsiye ederim. Deprem endişesi olan arkadaşlar metrobüs hizasından daha kuzey bölgelerini araştırabilir 🙌
Ben de bundan bahsedecektim. Konuştuğumuz yerlerin ulaşım olanakları daha kısıtlı, örneğin Başakşehirde gece geç bi saatte dönmek istesen araban yoksa taksi dışında bir seçeneğin kalmaz. (Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen) Sürekli ve daha kolay ulaşım sağlayabilmek adına ben de metrobüs hattı üzerindeki bölgelerin seçilmesini öneririm. Zaten THY’de çalışabileceğimiz yerlerin yakınlarında sosyal olanaklar daha zayıf, dışarda bir plan yaptığınızda vakit geçireceğiniz yerler çok yüksek ihtimalle oralar olmayacaktır o yüzden ulaşım imkanlarına dikkat etmek çok önemli bence.

Bu benim de kafama takıldı. Ünideyken Kağıthane'de yaşıyorduk fakat deprem için sıkıntılı gibi duruyor. Havalimanına ulaşımı rahat bir yer bilen var mı?
Ben de üniversitedeyken Kağıthane’de yaşıyordum. Aslında deprem açısından da düşük riskli bölgeler arasında sayılıyor ama yine de pek emin değilim. Yoksa çok mantıklı, ulaşımı da çok rahat bir yer gerçekten.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.