Günaydın arkadaşlar bol stresli bir haftaya daha hoş geldiniz 
Merhaba bende mülakata 5 Temmuz’da girdim hala olumlu olumsuz bir sonuç alamadım inşallah yarın hepimiz için önemli bir gün olurArkadaşlar yeni konu başlığı açmanın zamanı gelmiştiDiğer başlık çok uzadığı için mülakata girip haber bekleyenler olarak buradan konuşmaya başlamamız daha doğru olur
![]()
Kabul için bi deadline verdiler mi? Düşünmek için ay sonuna kadar süre isteyebilirsen iste o arada thy belli olunca ona göre karar verirsingünaydın arkdşlr o kadar 2 arada 1 derede kaldım ki bugünlerdebaşka bir havayolu şirketinden teklif aldım ancak başka bir şehre taşınmam gerekiyor kabul edebilmem için. istanbul'da kaldığımda kira derdim yok ama başka şehirde olacak. cevap için de belirli bir süre koydular. thy'i beklerken önüme gelen diğer fırsatlardan olmak istemiyorum ama içimde thy olucakmış gibi de bir his var.. imdAttt
Neredeyse her yere servis var. Süre kullanılan köprüye göre değişiyor servis şöförüne bağlı yani. Anadoluda beykoz yakınlarında yaşayan arkadaşım yoğun trafik olan günlerde 3 saate kadar gördü. Normal zamanlar için ise yaklaşık 1.5 saat civarı sürüyor.İstanbuldan ev tutacak arkadaşlar, vardiyalı veya vardiyasız, servis güzergahlarını mı talep edeceksiniz? Bu konuda yardımcı olurlar mı sizce? Nereden servis var ne kadar sürüyor merak ediyorum özellikle Anadolu yakası için.
Çokmuş ya, Beykoz da çok yakın üçüncü köprüden bir de. Arkadaşınız vardiyasız sanırım değil mi tam trafik saatine denk geliyor herhalde.Neredeyse her yere servis var. Süre kullanılan köprüye göre değişiyor servis şöförüne bağlı yani. Anadoluda beykoz yakınlarında yaşayan arkadaşım yoğun trafik olan günlerde 3 saate kadar gördü. Normal zamanlar için ise yaklaşık 1.5 saat civarı sürüyor.
İnşallah senin için hayırlısı olur gerçekten imdattt şuan için bekleyebilirsin burası sonuçlansın ona göre tekrar rabbim bir kapı açar hayırlısı olsun inşallah kardeşimgünaydın arkdşlr o kadar 2 arada 1 derede kaldım ki bugünlerdebaşka bir havayolu şirketinden teklif aldım ancak başka bir şehre taşınmam gerekiyor kabul edebilmem için. istanbul'da kaldığımda kira derdim yok ama başka şehirde olacak. cevap için de belirli bir süre koydular. thy'i beklerken önüme gelen diğer fırsatlardan olmak istemiyorum ama içimde thy olucakmış gibi de bir his var.. imdAttt
Vardiyalı kendisiÇokmuş ya, Beykoz da çok yakın üçüncü köprüden bir de. Arkadaşınız vardiyasız sanırım değil mi tam trafik saatine denk geliyor herhalde.
hiçbir yerin o kadar uzun süre vereceğini sanmıyorumKabul için bi deadline verdiler mi? Düşünmek için ay sonuna kadar süre isteyebilirsen iste o arada thy belli olunca ona göre karar verirsin
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.