bu arada birisi eski basliga kendinizi cok ifsa etmeyin fazla bilgi vererek falan yazmis ben bi tirstim acikcasi hepimiz mulakat gunumuze kadar soyledik akxnanxnsns bi sey olmaz ins bundan🥹 bazilari da kullanici adi degistirmis hesap silmis falan noluyoo kacmamiz mi lazim haber verin wjxjwndnsnsnsns
Ya bence önceki aşamalarda direkt soruları falan vermediğimiz sürece bi sıkıntı olacağını sanmıyorum, kurul mülakatında da sadece ortam şöyleydi gibi bilgiler verdik zaten kurul mülakatı çok kişiye özel bi şey. Bence burada yaptığımız şey tam tersi çok güzel bir örnek, hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz çok ciddi şekilde sınırı aşan birini de hatırlamıyorum. Hatta çoğumuzda ciddi bir tutku var bu iş konusunda, eğer araştıracak ve kim olduğumuzu bulacaklarsa ne kadar istediğimizi ve hevesli olduğumuzu da farkedeceklerdir eminim :)

arkadaslar hic haber vermiyosunuzzz😡😡😡😡 ahxjanznns yeni farkettim basligi bensiz olmaz lutfen….. ben arttiriyorum ve 5-10 agustos araligini manifestliyorum mail icin ajxnwnsnsns pozitif abarti enerjiyle geldik✨💫🌸
İnşallah öyle olur ama birilerine Ağustos ayına mülakat tarihi verilmiş o yüzden biraz daha geçe kalabilir diye düşünüyorum :(

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
Çalıştığım yerlerden birinde mola saati diye bir şey yoktu, onlarca kişinin çalıştığı yerde aynı anda sadece 4 kişinin oturup yemek yiyebileceği bir alan vardı sırayla dörderli şekilde gidip 10-15 dakikada yemeğini yeyip tekrar masana dönüyordun, eğer süre uzarsa “daha sizden sonrakiler gelecek biraz acele edin” diye baskı yapıyorlardı :D O 10-15 dakikanın haricinde de ekstra bi çay molası falan filan asla yoktu masanızda istediğiniz kadar çay kahve içebilirsiniz zaten diyolardı
Peki tuvalet için haber veriyor muydun bunu yaşamış tek kişi olmak istemiyorum 🤣🥲

Sorma hocam , az biraz lavaboda fazla kalınca neredeydin diye soruldu bana skmspdöwlf İzin günümde neden telefonum geç açılmış bi de mesela ..
Ay o bana da soruldu keyfimizden değil herhalde… Fıttırıp açıkça neden kaldığımı da söyledim en sonunda rahat bıraktılar 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.