Ay tövbe tövbe tuvalet mevzusuna hiç denk gelmedim Allahtan, insan kafayı yer 😂 benim için en ekstrası 9da başlayan mesaiye 8.50de geldiğim için azar işitmemdi. Kahvaltını evde yapma, yanına al daha erken gelip burda yap diye kızmışlardı, yani evde yaptığım kahvaltıma bile karışıldı :D
yatacak yerleri yok ya gerçekten ..

• Like
Tepkiler: Noone
bu arada birisi eski basliga kendinizi cok ifsa etmeyin fazla bilgi vererek falan yazmis ben bi tirstim acikcasi hepimiz mulakat gunumuze kadar soyledik akxnanxnsns bi sey olmaz ins bundan🥹 bazilari da kullanici adi degistirmis hesap silmis falan noluyoo kacmamiz mi lazim haber verin wjxjwndnsnsnsns

bu arada birisi eski basliga kendinizi cok ifsa etmeyin fazla bilgi vererek falan yazmis ben bi tirstim acikcasi hepimiz mulakat gunumuze kadar soyledik akxnanxnsns bi sey olmaz ins bundan🥹 bazilari da kullanici adi degistirmis hesap silmis falan noluyoo kacmamiz mi lazim haber verin wjxjwndnsnsnsns
Ben değiştim kullanıcı adı ama onla alakalı değildi .. Anısı vardı odmspclslfl Değişmek durumunda kaldım bazı tatsız olaylardan dolayı

İş tecrübesi olan kişiler yazdıklarınızı okudum ne kadar sıkıntılı durumlar olmuş ya.. Umarım hepimiz teklif aldığımızda bu tarz sıkıntılı durumlardan uzak oluruz 🙏 kendimi yazılanları okurken bir şeylere geç kalmışım gibi hissettim stajlar dışında tecrübem yok sjdejdi sadece 1 sefer mobbinge ugramistim

İş tecrübesi olan kişiler yazdıklarınızı okudum ne kadar sıkıntılı durumlar olmuş ya.. Umarım hepimiz teklif aldığımızda bu tarz sıkıntılı durumlardan uzak oluruz 🙏 kendimi yazılanları okurken bir şeylere geç kalmışım gibi hissettim stajlar dışında tecrübem yok sjdejdi sadece 1 sefer mobbinge ugramistim
Böyle tecrüben olacağına olmasın hocam zaten , tertemiz başlarsın iş hayatına umarım 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.