Hala mail almayanlar ne düşünüyorlar?
Teknik departmandan bekliyorum, forumlarda veya iletişim gruplarında bir elin parmağını geçmeyecek kadar teklif alan gördüm tekniğe başvuranlar nezdinde. İçeriden bir tanıdığım vasıtası ile teknik personele çok ihtiyaç olduğunu duydum, olumsuz mail gelene kadar ufak da olsa bi umut kırıntısı var içimde. Herkes için hayırlısını dilerim.

• Like
Tepkiler: PrometheusSsS
2 ayrı oryantasyon olacağı bilgisi kesin mi ki? Bi en başta kendi belirledikleri tarih diğeri de seçemeyenler için diğer tarih olabilir. Hala mail almamış biri olarak ne düşüneyim bilemiyorum gerçekten artık

Daha önceki arkadaşların dediği gibi iki başlama tarihi varsa eğer biz mail gelmeyenler bir sonraki takvimde alma ihtimalimiz var.
Şu an mail alanlar bence teklifi kabul etmeyenler veya daha sonraki tarihte baslayabilecegini iletenlerin yerini aldığını düşünüyorum.
Hala olumsuzu düşünmememin tek sebebi iki ayrı oryantasyon olacak denmesi. Yani iki ayrı işe başlama tarihi bulunduğu için yoksa ben olumsuz düşünüyorum açıkçası.
Valla ben de dünki dalgayla olumlu maili almayınca baya bi düştüm

• Like
Tepkiler: cikcik
2 ayrı oryantasyon olacağı bilgisi kesin mi ki? Bi en başta kendi belirledikleri tarih diğeri de seçemeyenler için diğer tarih olabilir. Hala mail almamış biri olarak ne düşüneyim bilemiyorum gerçekten artık
Geçen sene bu sürece katılanlar bahsetmişti 2 farklı işe başlama tarihinin olduğunu. 2 oryantasyon olmuş geçen yıllarda. O yüzden umutla beklemeye devam ediyorum yoksa çoktan vazgeçmiştim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.