Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceki arkadaşların dediği gibi iki başlama tarihi varsa eğer biz mail gelmeyenler bir sonraki takvimde alma ihtimalimiz var.
Şu an mail alanlar bence teklifi kabul etmeyenler veya daha sonraki tarihte baslayabilecegini iletenlerin yerini aldığını düşünüyorum.
Hala olumsuzu düşünmememin tek sebebi iki ayrı oryantasyon olacak denmesi. Yani iki ayrı işe başlama tarihi bulunduğu için yoksa ben olumsuz düşünüyorum açıkçası.
16.00 da gelmiş bana mail. Ben o sırada başka bir şirketle görüşme yapıyordum. Zaten hayatımda her şeyi bir kaos yonetiyo anlamadım. Ve banada 24 une ise başlama yazmışlar. Bu tarihi ileri atma şansım var mı acaba ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.