Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
bence de bir sorun yaratmaz. zaten bize son yükleme tarihi vermelerinin sebebi eğer belgelerde bir hata olursa düzeltebilecek vaktimizin olmasıymış. telefonlarınıza dikkat edin belgelerde hata olursa sizi arayıp düzeltmenizi isteyebiliriz dediler.

15 eylülde işe başlayacak arkadaşlar, son sağlık kontrolünü geçtikten sonra mail alan var mı ? 12 eylül cuma günü bir toplantı yapılacağı söylenmişti sanki

15 eylülde işe başlayacak arkadaşlar, son sağlık kontrolünü geçtikten sonra mail alan var mı ? 12 eylül cuma günü bir toplantı yapılacağı söylenmişti sanki
Ben 15 inde başlayacağım. Henüz bir mail almadım. Toplantı yapılacağı daha öncesinde yapılan görüşmede mi söylenmişti ?

Tam hatırlamıyorum ben de. Pazartesi iş başı yapacağımız için yarın en kötü ihtimalle saat kaçta nerde olacağımıza dair bir mail bekliyorum

Tam hatırlamıyorum ben de. Pazartesi iş başı yapacağımız için yarın en kötü ihtimalle saat kaçta nerde olacağımıza dair bir mail bekliyorum
Bana çalışma lokasyonuyla alakalı bir mail geldi ve de işe başlatma günü ile ilgili mailin cuma günü öğleden sonra geleceğine dair ayrı bir mail geldi.

• Like
Tepkiler: lenourestne
Bana çalışma lokasyonuyla alakalı bir mail geldi ve de işe başlatma günü ile ilgili mailin cuma günü öğleden sonra geleceğine dair ayrı bir mail geldi.
bana da sadece cuma günü öğleden sonra bilgilendirme maili geldi lokasyon maili gelmedi henüz, ayrı iki mail olarak mı geldi ikisi ?

allah allah umarım bi sıkıntı yoktur
Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bana gelen iş teklifinde tek bir yerleşke yazıyordu , bugün gelen mailde de o yerleşkenin çalışma lokasyonum olarak belirlendiğini belirten tek cümlelik bir içerik vardı. Belki birimlerdeki açığa göre yerleştirmelerde ufak değişikliklere gidiliyordur. O yüzden sana mail gelmemiş olabilir diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.