Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
E devletten kontrol ettim derken nasıl bir kontrol sağladınız acaba? Bir de bence adayları eleyebilmek için başvurdukları bir yöntem bu nasıl bir yanlışlık olmuş olabilir ki ? Bana çok mantıklı gelmedi.

E devletten kontrol ettim derken nasıl bir kontrol sağladınız acaba? Bir de bence adayları eleyebilmek için başvurdukları bir yöntem bu nasıl bir yanlışlık olmuş olabilir ki ? Bana çok mantıklı gelmedi.
Transkript sorgulama yazınca altta "transkript doğrulama" Hizmeti de çıkıyor. Oradan ilk önce sorgulama kısmından indirdiğiniz belgenin en üstündeki barkodu okutarak ve tc girerek sorgulayabiliyorsunuz.

Ben önceden yüklediklerimi de kontrol ettim gerçekten geçersiz diyor. Üniversite basit bir değişiklik yaptı muhtemelen. Elemek için yapsalardı düzeltme fırsatı vermezlerdi

geçerliliğini nasıl kontrol edebilirim ?
E-devlet'te "transkript doğrulama" hizmeti var. Bunun için doğruluğunu sorgulamak istediğiniz transkript'in barkod numarası gerekli. Belgenin en üstünde hem numara olarak hem de işareti olur zaten. Bunu yazdıktan ya da işareti kamerayla okuttuktan sonra T. C.'nizi giriyorsunuz. Bir pdf'e yönlendiriyorsa doğrulama başarılı demektir.
Bu kontrolü yapmak için transkripti indirdiğiniz klasörden ya da telefonun dosyalar kısmından açıp gerekli numaraya bakmanız daha iyi olabilir çünkü thy kariyerden bakarken yanlışlıkla silinebilir de.
Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: aviator01
E-devlet'te "transkript doğrulama" hizmeti var. Bunun için doğruluğunu sorgulamak istediğiniz transkript'in barkod numarası gerekli. Belgenin en üstünde hem numara olarak hem de işareti olur zaten. Bunu yazdıktan ya da işareti kamerayla okuttuktan sonra T. C.'nizi giriyorsunuz. Bir pdf'e yönlendiriyorsa doğrulama başarılı demektir.
Bu kontrolü yapmak için transkripti indirdiğiniz klasörden ya da telefonun dosyalar kısmından açıp gerekli numaraya bakmanız daha iyi olabilir çünkü thy kariyerden bakarken yanlışlıkla silinebilir de.
Bir sorun olduğunu sanmıyorum.
doğrulayıp atmadığım ve doğrulayarak attığım belgelerde herhangi bir değişiklik yok açıkçası aynı içerik ve koda sahip umarım bir problemle karşılaşmam.

Düzeltme isteyen mail'e yanıt olarak bu durumu anlatan bir mail atın bence bir zararı olmaz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.