Transkript sorgulama yazınca altta "transkript doğrulama" Hizmeti de çıkıyor. Oradan ilk önce sorgulama kısmından indirdiğiniz belgenin en üstündeki barkodu okutarak ve tc girerek sorgulayabiliyorsunuz.E devletten kontrol ettim derken nasıl bir kontrol sağladınız acaba? Bir de bence adayları eleyebilmek için başvurdukları bir yöntem bu nasıl bir yanlışlık olmuş olabilir ki ? Bana çok mantıklı gelmedi.
sizde de transkript belgesinin geçerli olmadığıyla alakalı bir mail bugün geldi mi ?
ben doğrulamadan tekrar yukleyip attım umarim bir problem olmazEvet. Güncel yüklemiştim halbuki. Bu sefer yükledikten sonra e-devlet üzerinden doğrulama da yaptım. Umarım sorun yaşamayız çünkü başka fırsat verilmeyecek belli ki
Şu an da yüklediğin pdf duruyordur sende. Onun üzerinden yine kontrol edebilirsin. Sorun çıkarsa da mutlaka mail at. Bizden kaynaklı değil sonuçta.ben doğrulamadan tekrar yukleyip attım umarim bir problem olmaz
geçerliliğini nasıl kontrol edebilirim ?Şu an da yüklediğin pdf duruyordur sende. Onun üzerinden yine kontrol edebilirsin. Sorun çıkarsa da mutlaka mail at. Bizden kaynaklı değil sonuçta.
E-devlet'te "transkript doğrulama" hizmeti var. Bunun için doğruluğunu sorgulamak istediğiniz transkript'in barkod numarası gerekli. Belgenin en üstünde hem numara olarak hem de işareti olur zaten. Bunu yazdıktan ya da işareti kamerayla okuttuktan sonra T. C.'nizi giriyorsunuz. Bir pdf'e yönlendiriyorsa doğrulama başarılı demektir.geçerliliğini nasıl kontrol edebilirim ?
doğrulayıp atmadığım ve doğrulayarak attığım belgelerde herhangi bir değişiklik yok açıkçası aynı içerik ve koda sahip umarım bir problemle karşılaşmam.E-devlet'te "transkript doğrulama" hizmeti var. Bunun için doğruluğunu sorgulamak istediğiniz transkript'in barkod numarası gerekli. Belgenin en üstünde hem numara olarak hem de işareti olur zaten. Bunu yazdıktan ya da işareti kamerayla okuttuktan sonra T. C.'nizi giriyorsunuz. Bir pdf'e yönlendiriyorsa doğrulama başarılı demektir.
Bu kontrolü yapmak için transkripti indirdiğiniz klasörden ya da telefonun dosyalar kısmından açıp gerekli numaraya bakmanız daha iyi olabilir çünkü thy kariyerden bakarken yanlışlıkla silinebilir de.
Bir sorun olduğunu sanmıyorum.
bahsettiğiniz geçersiz ibaresi de bende bulunmuyordudoğrulayıp atmadığım ve doğrulayarak attığım belgelerde herhangi bir değişiklik yok açıkçası aynı içerik ve koda sahip umarım bir problemle karşılaşmam.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.