Teşekkürler , “Ticari” ve “ Teknoloji Ve İnovasyon” fonksiyonlarından teklif alan var mı arkadaşlar ?
İnovasyondan teklif alan arkadaşlara görevlerinin title'ları ile birlikte mi teklif gidiyor? Yoksa kurulda hangi pozisyon olduğu konuşuluyor mu arkadaşlar? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Forum da dahil olmak üzere çevremde olumlu cevap gelen kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez maalesef.
Toplamda kaç kişi olumlu yanıt aldı acaba? gelir yönetimi ve satış fonksiyonu için geri dönüş alan var mı?

arkadaşlar merhaba. bildiğiniz üzere teklifte eylül 2024 tarihine kadar lisans mezuniyetimizi belgelememiz gerektiği söyleniyor ve başvururken de eylül 2024 itibariyle mezun olunması gerektiği söyleniyordu. benim stajlarımdan sonra mezuniyet belgemin e-devlete yansıması 13 eylülü buluyor. Sizce bu durum bi sorun teşkil eder mi mail attım fakat dönüş alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
arkadaşlar bu durumda olan var mı? ya da önceden bu süreçlerden geçen

Geçen sene iki arkadaşım

geçen sene iki arkadaşım bu şekilde reddedildi hatta mezun belgeleri düşmeyecekleri okul sekreterliğinden kesinleştirildiği zaman teklifi reddetmişlerdi
ilanda eylül2024 itibariyle mezun olmuş olmalı diyor ben de eylül2024te mezunum yani sonuçta teklifi aldım ve belgem çok uzun süre sonra çıkmıyor. Zaten stajım ağustosun sonunda bitiyor teknik olarak sadece belgem çıkmamış oluyor o kadar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.