Kalemkutusu99
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kuruldan sonra olumlu/olumsuz haber alan var mı?
Sizde neden birimle kurul ayrı oldu ki ben direkt 5 nisan ik/birime e beraber girdim4 Nisan’da kurul, 24 Nisan’da birim mülakatına girdim. Henüz bir dönüş yok.
Ben de 14 martta kurula girdim hala dönüş bekliyorum. Siz hangi birim ile mülakata girmiştiniz acaba ?Sizde neden birimle kurul ayrı oldu ki ben direkt 5 nisan ik/birime e beraber girdim
Marka ve müşteri seçmiştim siz?Ben de 14 martta kurula girdim hala dönüş bekliyorum. Siz hangi birim ile mülakata girmiştiniz acaba ?
İk seçmiştim ben de. Siz de İstanbul üniversitesi mezunusunuz ? Sanırım diğer take off jr. ilanına başvuru yapanlar kurul mülakatına girmediler.Marka ve müşteri seçmiştim siz?
Ben de 14 martta kurula girdim hala dönüş bekliyorum. Siz hangi birim ile mülakata girmiştiniz acaba ?
Selam, girdiğiniz kurul ve birim mülakatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz? Nasıldı ortam?Sizde neden birimle kurul ayrı oldu ki ben direkt 5 nisan ik/birime e beraber girdim
Selam. Benim mülakatımda 3 kişi vardı iki kişi birimden bir de psikolog olduğunu var sayıyorum çünkü konuşmadı ve beni izleyip notlar aldı mülakat esnasında. Genel anlamda gergin bir ortam hakim değildi. Güleryüzlü bir kurul vardı. Yaklaşık 30 dk kadar sürdü.Selam, girdiğiniz kurul ve birim mülakatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz? Nasıldı ortam?
Muhtemelen dönüşler baya geç yapılacak. Normal süreçte de Ağustosa kadar giden bir takvim bulunuyorken burada da süreç uzun olacaktır. 2 ay önceden girenler bile vardı kurula. Olumsuz veya olumlu hiçbir dönüş olmadı diye biliyorum henüzdönüş alan var mı üni özelde
Teknik birimiyle böyle sanırım başka bir arkadaşım da bu şekildeydi.Sizde neden birimle kurul ayrı oldu ki ben direkt 5 nisan ik/birime e beraber girdim
Bende attım geri dönüş almadım. Sana dönerlerse paylasır mısın?Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler.
Hayır, bana gelmemiş.Arkadaşlar ik/birim mülakatlarını tamamlayıp sonuç bekleyenlerden değerlendirme anketi maili alan oldu mu ?
Sizlere mi geldi böyle bir anket neden sordunuz?Arkadaşlar ik/birim mülakatlarını tamamlayıp sonuç bekleyenlerden değerlendirme anketi maili alan oldu mu ?