THY Take Of Jr Ünv Özel

Kalemkutusu99

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kuruldan sonra olumlu/olumsuz haber alan var mı?

memosaho

HavaPersonel.Com
4 Nisan’da kurul, 24 Nisan’da birim mülakatına girdim. Henüz bir dönüş yok.

Kalemkutusu99

HavaPersonel.Com
Ben yıldız son sınıfım. Evet genel ilan başvuru yapanlar daha kurula girmedi

ekandferd8

HavaPersonel.Com
Selam, girdiğiniz kurul ve birim mülakatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz? Nasıldı ortam?

ekandferd8

HavaPersonel.Com

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Selam, girdiğiniz kurul ve birim mülakatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz? Nasıldı ortam?
Selam. Benim mülakatımda 3 kişi vardı iki kişi birimden bir de psikolog olduğunu var sayıyorum çünkü konuşmadı ve beni izleyip notlar aldı mülakat esnasında. Genel anlamda gergin bir ortam hakim değildi. Güleryüzlü bir kurul vardı. Yaklaşık 30 dk kadar sürdü.

havaperadminuyuyor

HavaPersonel.Com
dönüş alan var mı üni özelde
Muhtemelen dönüşler baya geç yapılacak. Normal süreçte de Ağustosa kadar giden bir takvim bulunuyorken burada da süreç uzun olacaktır. 2 ay önceden girenler bile vardı kurula. Olumsuz veya olumlu hiçbir dönüş olmadı diye biliyorum henüz

Frtkln

HavaPersonel.Com
2 ay oldu kurul yapılalı ancak bir iki ay sürecek denmişti, normal take off la birlikte açıklanacağını sanmıyorum

havaperadminuyuyor

HavaPersonel.Com
Geçtiğimiz haftalarda belge güncellemesi istendiyse ve bir ay süresi olması isteniyorsa bu belgelerin; yeniden belgeleri güncelleyin demeyeceklerini varsayarak en geç haziranın ilk haftası açıklanmış olması gerekmez mi ? Yoksa yeniden belge güncellemesi yapılması isteniyor mu kurul mülakatı sonrasında 2 defa örneğin? Bİlgisi olan var mı? @admin geçtiğimiz yıllardan bilgi var mıdır ?

havaperadminuyuyor

HavaPersonel.Com
Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler. :)

Kalemkutusu99

HavaPersonel.Com
Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler. :)
Bende attım geri dönüş almadım. Sana dönerlerse paylasır mısın?

Gandalf

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ik/birim mülakatlarını tamamlayıp sonuç bekleyenlerden değerlendirme anketi maili alan oldu mu ?

Konuyu okuyanlar;