arkadaşlar merhaba. bildiğiniz üzere teklifte eylül 2024 tarihine kadar lisans mezuniyetimizi belgelememiz gerektiği söyleniyor ve başvururken de eylül 2024 itibariyle mezun olunması gerektiği söyleniyordu. benim stajlarımdan sonra mezuniyet belgemin e-devlete yansıması 13 eylülü buluyor. Sizce bu durum bi sorun teşkil eder mi mail attım fakat dönüş alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar bugün de gelmediğine göre muhtemelen olumsuz olduk bu saate kadar çoktan gelmiş olması gerekirdi çünkü
Olumsuz da olsa kesin sonuçların paylaşılması gerekiyordu. Aylardır belirsizlikte kalıp mail kutumuzu her defasında heyecanla yenileyip en sonunda kendi kendimize “olumsuza düştük herhalde” demek için beklemedik diye düşünüyorum. Bayramdan sonra da bekleyeceğim ama ben başka işler için başvuru yapmaya başlıyorum artık genel başvurudaki arkadaşlarıma da bolca sabır diliyorum

süreç hakkında herhangi bir bilgisi veya duyumu olan var mı? ne olacak şimdi? 10 gün geçti sonuç olarak

arkadaşlar merhaba. bildiğiniz üzere teklifte eylül 2024 tarihine kadar lisans mezuniyetimizi belgelememiz gerektiği söyleniyor ve başvururken de eylül 2024 itibariyle mezun olunması gerektiği söyleniyordu. benim stajlarımdan sonra mezuniyet belgemin e-devlete yansıması 13 eylülü buluyor. Sizce bu durum bi sorun teşkil eder mi mail attım fakat dönüş alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Merhaba ben de aynı süreçten geçiyorum. Mezuniyet belgemin e-devlete yansıması 10 Eylülü geçer diye tahmin ediyorum. Siz bir dönüş alabildiniz mi?

• Like
Tepkiler: benben1221
Arkadaşlar teklif alan herkesi çok tebrik ediyorum, bekleyenlere sabırlar olumsuzlara da çok güzel başlangıçlar diliyorum. Teklif alanlardan biri 3 aşağı 5 yukarı bir miktar verebilir diye düşünüyorum. önemli bir konu olduğunu ve paylaşılırsa çok kişiye yardımcı olacağını düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.