Tahminimi söylemeden önce belirtmeliyim ki yanılıyor olabilirim. Fakat bence sizin sonuçlarınız bizim ilanla hemen hemen paralel olur. Yani bu zamana kadar beklemişsiniz, muhtemelen en erken Temmuz hatta bizim ilanımız gibi Ağustos'u bulur. Bence hiç bekleyip bünyenizi yormayın. Umarım yanılıyorumdur ve erken açıklanır.
O zaman ilerleyen günler değil ilerleyen aylar oluyor

O zaman ilerleyen günler değil ilerleyen aylar oluyor
İnsan Kaynakları personelinin kullandığı sallama bir kelime yüzünden Türk Dil Kurumu gibi kelimelerin anlamlarını mı tartışalım? Ne sanıyorsunuz siz anlamadım. Cevaplayan İK personeli size kelimelerle bir şeyler ima edip sonuca dair bir şey mi paylaşacak? Temmuz ayındaki günler de ilerleyen gün değil midir? Ek olarak belirtiyorum ki umarım yanılıyorumdur ve erken açıklanır diyorum. Garip...

Arkadaşlar lütfen polemik yaratacak söylemlerde bulunmayın. Bu platformda herkesin amacı aynı ve herkes aynı yolda..

Aynen öyle hepimiz aynı kurumlarda çalışmak için uğraş veriyoruz kavga ya ne gerek var ki ? Ayrıca @gunesdogan haset edecek biri değil yani yanlış anladınız büyük ihtimal çünkü gördüğüm kadarıyla herkese bildiklerini anlatan iyi birisi. En azından ben ne sorsam cevap verdi ve ben hakkında böyle düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: admin
Tahminimi söylemeden önce belirtmeliyim ki yanılıyor olabilirim. Fakat bence sizin sonuçlarınız bizim ilanla hemen hemen paralel olur. Yani bu zamana kadar beklemişsiniz, muhtemelen en erken Temmuz hatta bizim ilanımız gibi Ağustos'u bulur. Bence hiç bekleyip bünyenizi yormayın. Umarım yanılıyorumdur ve erken açıklanır.
Ben de temmuz iş başı olur diye düşünüyorum üni özel ilanda çünkü bize sizden 1 ay önce ilan açtılar siz daha kurula girmediniz biz girdik gibi gibi sebeplerden dolayı alım temmuzda olur diye düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur beklemek çok zor çünkü insanı mental olarak yıpratıyor

İnsan Kaynakları personelinin kullandığı sallama bir kelime yüzünden Türk Dil Kurumu gibi kelimelerin anlamlarını mı tartışalım? Ne sanıyorsunuz siz anlamadım. Cevaplayan İK personeli size kelimelerle bir şeyler ima edip sonuca dair bir şey mi paylaşacak? Temmuz ayındaki günler de ilerleyen gün değil midir? Ek olarak belirtiyorum ki umarım yanılıyorumdur ve erken açıklanır diyorum. Garip...
Reis senin derdin ne, tartışma yok yazılanlardan çıkarım yapıp mantık yürütmeye çalışıyoruz. Teşekkürler başvurun olmayan bir ilanın yorumunda fikrini belirttiğin için ama fikrinin yazılanlarla uyuşmadığını belirtince bunları yazman doğru değil.

• Like
Tepkiler: havaperadminuyuyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.