Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhtemelen dönüşler baya geç yapılacak. Normal süreçte de Ağustosa kadar giden bir takvim bulunuyorken burada da süreç uzun olacaktır. 2 ay önceden girenler bile vardı kurula. Olumsuz veya olumlu hiçbir dönüş olmadı diye biliyorum henüz
Geçtiğimiz haftalarda belge güncellemesi istendiyse ve bir ay süresi olması isteniyorsa bu belgelerin; yeniden belgeleri güncelleyin demeyeceklerini varsayarak en geç haziranın ilk haftası açıklanmış olması gerekmez mi ? Yoksa yeniden belge güncellemesi yapılması isteniyor mu kurul mülakatı sonrasında 2 defa örneğin? Bİlgisi olan var mı? @admin geçtiğimiz yıllardan bilgi var mıdır ?
Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler.
Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.