2 ay oldu kurul yapılalı ancak bir iki ay sürecek denmişti, normal take off la birlikte açıklanacağını sanmıyorum

Geçtiğimiz haftalarda belge güncellemesi istendiyse ve bir ay süresi olması isteniyorsa bu belgelerin; yeniden belgeleri güncelleyin demeyeceklerini varsayarak en geç haziranın ilk haftası açıklanmış olması gerekmez mi ? Yoksa yeniden belge güncellemesi yapılması isteniyor mu kurul mülakatı sonrasında 2 defa örneğin? Bİlgisi olan var mı? @admin geçtiğimiz yıllardan bilgi var mıdır ?

Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler. :)

Üni özel süreci çok uzamadı mı ? Kurul Mülakatları 2 ay önce gerçekleştirildi. Yakın tarihte mail atmış olan var mı konuyla ilgili? Nasıl bir geri dönüş aldınız? Buraya da iletme şansınız var mıdır? Ben attım ancak geri dönüş alamadım . Şimdiden teşekkürler. :)
Bende attım geri dönüş almadım. Sana dönerlerse paylasır mısın?

Arkadaşlar ik/birim mülakatlarını tamamlayıp sonuç bekleyenlerden değerlendirme anketi maili alan oldu mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.