Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet sektörü deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar ben sürece dahil değilim fakat hatırladığım 2024 Mayıs ayında alım açılmıştı ve 2025 yılının Mart ayında kontenjan doldu diyerek olumsuz geri dönüşler yapılmıştı, 2025 Haziran ayında yeni alım açılıp süreçler başlayınca bu yedek (yarıda kalan kişiler) sürecindeki kaldığı yerden devam etti mülakat vs dahil olmadan boy kilo, sağlık aşamasıyla. (Eğitime başlamaya yönelik bi süreçti yani mülakatlar değil.)
Ben süreci yaşamadım fakat bu süreçleri çok net hatırlıyorum moral bozmayın bence zaten 3-4 aya tekrar alım olur gibi duruyor genelde kontenjan dolduktan 3-4 ay sonra yeni alımı açmış oluyorlar.

Ben olumlu aldım eğitimim ertelenmişti mail bekliyorum acaba olumlu alıp eğitim bekleyenlerde durum nasıl olur
Benimde öyle ocak’taki eğitim tarihi ertelendi. Geçen hafta yeni tarih belirlenince mail ile dönüş olacaktır diye bir bilgilendirme maili geldi. Şuan birazcık askıya alındı gibi duruyor. Umarım hızlıca ilerletirler.

• Like
Tepkiler: mrnutmeg
geçen yıl böyle olduğunda sıkça sorulan sorular şeklinde adaylara bilgilendirme yapılmıştı, eğer çok fazla sorulursa bence yine benzer şekilde açıklama yaparlar

• Like
Tepkiler: mrnutmeg
Ben iki dil bilen kabin memurluğu ilanına başvurmuşturm. Kurul mülakatını geçtim, geçemeyenlere sonraki gün direkt olumsuz mesajı gitti zaten. Bugün bana da gelen mesajda boy kilo belge ön değerlendirme aşamaları yazıyor ancak ben İkinci yabancı dil değerlendirmeye girmedim. Acaba sürece devam edersem ikinci yabancı dil değerlendirmesi yaparlar mı yoksa normal kabin memuru olarak mı değerlendirirler beni? Bir de tgsde'de detaylı sağlık araştırması yapıyorlar mı? Kulağımdan ameliyat oldum 10 sene önce ve kabin memurluğu sağlık belgesinde kulak ameliyatı elenme sebebidir olarak belirtilmiş, sizce kabin memurluğunu beklemeli miyim yoksa şansımı deneyeyim mi? Şu an kulağımla ilgili bir sorunum yok. @gunes siz ne düşünüyorsunuz

Bana olumsuz mail geldi yüce Allah’a hamd olsun hayırlısı buymuş elden gelen birşey yok sanırım kurul mülakatında sesimi biraz fazla yükselttim hayatı yüksek frekansta yaşamak cidden bazen zor ama olsun süreci olumlu devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum olursa 1 hayır olmazsa 1000 hayır vardır derler Allah’a emanet olunuz.

Banada sürece ara verildi maili geldi mailin aşağısında da sıkça sorulan sorular diye bi kısım var oraya bastığınızda çoğu sorunuza cevap bulabilirsiniz bence ki o kısımda da süreç için şöyle bir yazı yazılmış;
Sürece ara verildiğine dair bilgilendirme, mülakat aşamasını başarıyla tamamlayan
adaylarımıza yapılmıştır. Çalışan ihtiyacımızın devam etmesi durumunda bir sonraki
aşamalarda fiziksel koşullara uygunluk kontrolü ve boy-kilo ölçümü, belge kontrolü, ön
değerlendirme muayenesi ve sağlık kontrolü sürecine davet edileceksiniz. Tüm bu
aşamaları başarıyla tamamladığınızda, kabin memuru olma hakkı kazanacaksınız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.