Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet sektörü deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bende ön muayene olup kurula kalmıştım ama sürece ara verildi maili geldi ama tekrardan isteyeceklermiş boy kilo ve ön muayene anlayamadım
Tekrar kabin memuru alımları başladığında (bazen hemen alım açılmadan öncesinde de oluyor) size dönüş yapıcaklar, tekrar boy kiloyu geçtikten sonra sürecinize kaldığınız yerden devam ediyosunuz mülakat vs. yok ama dediğim gibi bunun için alım sezonu gelmesi lazım sanırım Haziranı bulucak 6-9 ay demişler

Tekrar kabin memuru alımları başladığında (bazen hemen alım açılmadan öncesinde de oluyor) size dönüş yapıcaklar, tekrar boy kiloyu geçtikten sonra sürecinize kaldığınız yerden devam ediyosunuz mülakat vs. yok ama dediğim gibi bunun için alım sezonu gelmesi lazım sanırım Haziranı bulucak 6-9 ay demişler
yani birdaha ön muayene olmayacağım değil mi çünkü kurul değerlendirmesindeydi çünkü teşekkür ederim cevap için

yani birdaha ön muayene olmayacağım değil mi çünkü kurul değerlendirmesindeydi çünkü teşekkür ederim cevap için
Ön muayene belki prosedür gereği olur fakat ekstra tekrar sağlık raporu vs. dahil olmaz çünkü siz zaten sağlık kısmını tamamlamışsınız anladığım kadarıyla. Büyük ihtimalle boy-kiloyu geçtikten sonra sağlık sürecinizi tekrardan gözden geçirirler ona göre sonucunuzu alırsınız. En baştan her aşamayı tekrar yapmıcaksınız dediğim gibi belki prosedür gereği tekrar incelerler veya siz direkt sağlık kurulunun sonucunu beklersiniz.

Yanlış anlamazsanız size ne mail geldiğini söyler misiniz çünkü siz işinizden istifa etmişsinizdir eğitim için bunu düşünerek size mail atmışları gerekir diye düşünüyorum
Merhaba, yeni mail geldi yeniden eğitim planlanmış.
Ben iş yeri ile anlaştım hemen çıkışımı yapacaklar.
Fakat bazı arkadaşlar eğitim tarihine göre istifa ettiğini gördüm.
Bazı arkadaşlar için uzun bi dinlenme arası oldu. Benim için kısa olacak.
Eğitim tarihlerini daha öncesinde seçim yaptırmıştı. Eğer daha ileri tarihe eğitim planlamasını talep edersin geçerli bi sebep sunmamızı istiyordu.

• Like
Tepkiler: mrnutmeg
Eğitim tarihlerini daha öncesinde seçim yaptırmıştı. Eğer daha ileri tarihe eğitim planlamasını talep edersin geçerli bi sebep sunmamızı istiyordu.
Siz sağlığa girmişmişsiniz

Size hangi tarih için geldi başlangıç maili

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.