Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet sektörü deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sizce ben ne yapayım bu durum için thy ye mail göndereyim mi çünkü benim kurulum da olumlu geçti ancak dediğim gibi İkinci yabancı dil değerlendirmesine alınmadım

Aralıktan önce mülakata girip de kontenjanın dolduğu, ihtiyaç doğrultusunda iletişime geçileceğine dair mail alan var mı? Tam olarak hangi tarih itibariyle mülakata girenler yedeklerde bekliyor acaba bilen var mı?

• Like
Tepkiler: gorkembalyaz
Sizce buna göre yeni ilanın en olası açılacağı ay hangisi olur? Mayıs civarı mı yoksa daha geç mi olur görüşünüzü merak ediyorum 😊
Evet, dediğiniz gibi yaz aylarında bekliyorum ben de eğer istisnai bir şey olmazsa. Ancak yedek adayları "6-9 ay sonra eğitime başlatacaklarını" belirttikleri için en erken Temmuz ayı gibi duruyor şu anlık.

Olumsuz mail atmayıp, 1.5 ay bekletip bu şekilde yedeğe çekilmekte ne bileyim. Şaşkınım. İlginç geldi bana. Bu mail haricinde olumlu mail alan olursa yazarsa sevinirim.
Bu mail aslında olumlu ama sizi çok iyi anlıyorum bende çok bekledim sırf mülakata geç tarih atandı diye çok daha fazla bekleyeceğiz neye göre mülakat tarihleri atandı bilmiyorum tabiki ama ben ilana ilk önce başvuranlardan biriydim diyebilirim

@gunes
tüm aşamaları geçip üniforma ölçüsü vermiştim ve eğitimimin planlamasını bekliyordum. bu süreç erteleme durumu benim için de mi geçerli? yaza kadar bekleyecek miyim ben de?

@gunes
tüm aşamaları geçip üniforma ölçüsü vermiştim ve eğitimimin planlamasını bekliyordum. bu süreç erteleme durumu benim için de mi geçerli? yaza kadar bekleyecek miyim ben de?
Sanmıyorum o kadar da değil bence. Gün içinde tarafınıza bu konu hakkında mail gelmediyse sorun yok demektir. Eğitiminiz güzel geçsin...

Benimde öyle ocak’taki eğitim tarihi ertelendi. Geçen hafta yeni tarih belirlenince mail ile dönüş olacaktır diye bir bilgilendirme maili geldi. Şuan birazcık askıya alındı gibi duruyor. Umarım hızlıca ilerletirler.
Yanlış anlamazsanız size ne mail geldiğini söyler misiniz çünkü siz işinizden istifa etmişsinizdir eğitim için bunu düşünerek size mail atmışları gerekir diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.