Bana da mülakat sırasında dedi ki daha önce bu aşamaya geldiniz mi. Ben de hayır bu ilk dedim
Yani tuhaf değil mi tek bir şans tanıyorlarsa bunu niye soruyorlar.
Ay gerçekten ben de anlamıyorum cidden burayı çok istemiştim ama nasip değilmiş artık demekten başka bir şey de gelmiyor elden. Bağıl bi değerlendirme bu. Karşıdaki kişinin dediğine bağlısın. Bu alanda yüksek lisans uzmanlığımı aldım. Değerlendirme bagıl olduğunda güvenirlik düşüyor. O yüzden kendimi başarısız ve yetersiz de görmüyorum. Sadece demek ki karşımıza çıkan uzmanlarla ve bizim gerçeklerimiz uyuşmadı. Seçme de onların ellerinde doğal olarak

Bu arada ben mülakattan çok mutlu çıkmıştım. Kendimi çok iyi ifade ettim ve pozitif geçti bana göre, hiç düşmemiştim. Üzerime geldiler ama o durumu lehime çevirdim. Yani öyle düşünüyordum. Ta ki sonuç gelene kadar.
Ben bi gariptim çıktığımda. Psikolojik olarak üstünüze oynanacağını bildiğim için normal dedim kendime. Sonra gün içerisinde ertesi gün vs aklıma geldikçe oha hakkaten ne iyi demişim be harika söylemişim iyi ki böyle demişim diye kendimi pohpohlarken buluyordum. O sırada bugün red yiyen bne dndkfld

• Like
Tepkiler: gunes
Bu arada ben mülakattan çok mutlu çıkmıştım. Kendimi çok iyi ifade ettim ve pozitif geçti bana göre, hiç düşmemiştim. Üzerime geldiler ama o durumu lehime çevirdim. Yani öyle düşünüyordum. Ta ki sonuç gelene kadar.
Hayır sen mesela deneyimli kabin memurusun zaten. Ben dilciyim baktığında en önemli kriterleri zaten sağlıyoruz. Hiç ama hiç düşünmedim bile ben red geleceğini.

Hayır sen mesela deneyimli kabin memurusun zaten. Ben dilciyim baktığında en önemli kriterleri zaten sağlıyoruz. Hiç ama hiç düşünmedim bile ben red
Ay gerçekten ben de anlamıyorum cidden burayı çok istemiştim ama nasip değilmiş artık demekten başka bir şey de gelmiyor elden. Bağıl bi değerlendirme bu. Karşıdaki kişinin dediğine bağlısın. Bu alanda yüksek lisans uzmanlığımı aldım. Değerlendirme bagıl olduğunda güvenirlik düşüyor. O yüzden kendimi başarısız ve yetersiz de görmüyorum. Sadece demek ki karşımıza çıkan uzmanlarla ve bizim gerçeklerimiz uyuşmadı. Seçme de onların ellerinde doğal olarak
Ben de çok istemiştim ve hayal kurmuştum. Sonucu görünce yıkıldım resmen.
Olumsuz olma nedeni ne olabilir bilmiyorum. Belki de çok özgüvenli ve kendinden emin olmamak gerekiyor. Çünkü ben başka bi sebep göremiyorum.

Ben bi gariptim çıktığımda. Psikolojik olarak üstünüze oynanacağını bildiğim için normal dedim kendime. Sonra gün içerisinde ertesi gün vs aklıma geldikçe oha hakkaten ne iyi demişim be harika söylemişim iyi ki böyle demişim diye kendimi pohpohlarken buluyordum. O sırada bugün red yiyen bne dndkfld
Yaa ))) Kendimizden bu kadar eminken olumsuz almak daha üzücü cidden. Kötü geçse bu kadar üzülmezdik. Size de çok üzüldüm. Aynı şeyleri yaşamışız. Ahh keşke

• Like
Tepkiler: Jonquilblack
Ben de çok istemiştim ve hayal kurmuştum. Sonucu görünce yıkıldım resmen.
Olumsuz olma nedeni ne olabilir bilmiyorum. Belki de çok özgüvenli ve kendinden emin olmamak gerekiyor. Çünkü ben başka bi sebep göremiyorum.
Ben de öyle kuzucum. Elbette bişi vardır komple haksız değillerdir. Ama bir şey belki iyi geçmese bile sonuçta tecrübesiz kabin memuru ilanı açılıyor. ‘tabula tasa’ diye bi kavram vardır. Bu alanda gerçekten böyle olduğumuzu bilerek değerlendirmeye umarım girmisizdir ;)

Yaa ))) Kendimizden bu kadar eminken olumsuz almak daha üzücü cidden. Kötü geçse bu kadar üzülmezdik. Size de çok üzüldüm. Aynı şeyleri yaşamışız. Ahh keşke
Gerçekten öyle aynı şeyi ben de senin için düşündüm. Dediğim gibi tek dediğim şey ortak değer algılarımız demek ki bir değilmiş bu sirkletle. İki tarafı da suçlamak istemiyorum o yüzdende artık

• Like
Tepkiler: pullup
Öğrenci değilim ve bir yıl deneyimli kabin memuruyum.
Evet, kesin olmamakla birlikte bu detayı ben de duymuştum. Umarım doğru değildir
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım hayatınızda daha güzel fırsatlarla karşılaşırsınız.🙏🏻❤️

Kendi mülakatımın sonunda “Bir sorun var mı, sormak istediğin bir şey var mı?” diye sordular. Ben de “Eğer elenirsek, bu firmada tekrar şansımızı deneyebiliyor muyuz?” diye sordum. Online testlerde elenirsek ilerleyen yıllarda tekrar başvurabileceğimizi, ancak kurul mülakatında elenirsek bir daha şansımızın olmadığını söylediler.

Ben de öyle kuzucum. Elbette bişi vardır komple haksız değillerdir. Ama bir şey belki iyi geçmese bile sonuçta tecrübesiz kabin memuru ilanı açılıyor. ‘tabula tasa’ diye bi kavram vardır. Bu alanda gerçekten böyle olduğumuzu bilerek değerlendirmeye umarım girmisizdir . Tabii mutlaka vardır bi şey.
Ben de öyle kuzucum. Elbette bişi vardır komple haksız değillerdir. Ama bir şey belki iyi geçmese bile sonuçta tecrübesiz kabin memuru ilanı açılıyor. ‘tabula tasa’ diye bi kavram vardır. Bu alanda gerçekten böyle olduğumuzu bilerek değerlendirmeye umarım girmisizdir ;)
Evet canım öyle. Mutlaka vardır bi sebebi. Üzerine çok da düşünmemek lazım artık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eminim çok daha güzel fırsatlarla karşılaşırız

• Like
Tepkiler: Jonquilblack
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım hayatınızda daha güzel fırsatlarla karşılaşırsınız.🙏🏻❤️

Kendi mülakatımın sonunda “Bir sorun var mı, sormak istediğin bir şey var mı?” diye sordular. Ben de “Eğer elenirsek, bu firmada tekrar şansımızı deneyebiliyor muyuz?” diye sordum. Online testlerde elenirsek ilerleyen yıllarda tekrar başvurabileceğimizi, ancak kurul mülakatında elenirsek bir daha şansımızın olmadığını söylediler.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım sizin de gönlünüzce olur her şey. 🌸💓

Anladım, demek ki gerçekten böyle bir durum var. Üzücü gerçekten. Sunexpress’i deneyimlemeyi çok isterdim. Sağlık olsun demekten başka bi seçenek kalmadı.

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ❤️ Kariyer yolculuğunuzda başarılar diliyorum 😇

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.