Ay inşallah ya bu süreçte de gerçekten sizden çok destek aldım sonuç ne olursa olsun çok teşekkürler 🫶
Ya rica ederim her zaman 🥹 anlıyorum seni de emek veriyoruz hayallerimiz var güzel gelecek istiyoruz. Korku oluyor elbet ama negatif düşünen biri değilimdir hep. Hayatım da o yüzden hep pozitiflik çekerim. Kalpten güven kendine. Benim öyle oluyor olacak diyorum kendime hep

süze dw çok heyecanlısın gerginsin güler yüzlü değilsin dediler mi
Bana da böyle söylediler. Çok şaşırdım hatta. Her zaman herkese karşı güler yüzlü davranırım. En büyük gücümün bu olduğunu düşünürüm hatta. Bana güler yüzlü değilsiniz. Gerginsiniz sanki dediler. Her şeyi rağmen sakin kalıp güler yüzle cevap verdim. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyordum lakin bugün olumsuz dönüş aldım. Çok üzgünüm

• Like
Tepkiler: Jonquilblack

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.