B
Bilmemkine
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
sunexpress kurul sonucunu aynı günde almayıp olumlu alan vae mı? ya da aynı günde kaç saatte dönüş olur
Aynen dün ben de girdim bana da dönülmedi henüz.sunexpress kurul sonucunu aynı günde almayıp olumlu alan vae mı? ya da aynı günde kaç saatte dönüş olur
nasıldı sizinAynen dün ben de girdim bana da dönülmedi henüz.
olumsuz mu sizce bziim yaAynen dün ben de girdim bana da dönülmedi henüz.
3 gün içinde olumlu gelen arkadaşlarım varolumsuz mu sizce bziim ya
ayy ciddi mi3 gün içinde olumlu gelen arkadaşlarım var
sizin iyi miydi peki3 gün içinde olumlu gelen arkadaşlarım var
Çıktığımda ağlayacak gibiydim fazla üstüme gelindi. Ama sakin kafayla düşündüğümde harbi ne iyi cevap vermişim sorulara dedim. Dünden beri geliyor cevaplarım aklıma. O yüzden bana göre iyiydi. Senin için nasıldısizin iyi miydi peki
aynısı ya benim de aşırı üstüme geldiler cok panik oldum daÇıktığımda ağlayacak gibiydim fazla üstüme gelindi. Ama sakin kafayla düşündüğümde harbi ne iyi cevap vermişim sorulara dedim. Dünden beri geliyor cevaplarım aklıma. O yüzden bana göre iyiydi. Senin için nasıldı
Yok yok bana öyle bişi demediler sadece heyecanlandıgım için hızlı konuşuyordum. Sohbet muhabbet ediyoruz öyle düşünün yavaş konuşabilirsiniz dediler bi sadece.süze dw çok heyecanlısın gerginsin güler yüzlü değilsin dediler mi
Tabi tabi yazarımm. Aynı şekilde sen de yazarsan çok mutlu olurumCevap gelirse yazar misiniz
Tabii ki umarım olumlu gelirikimize deTabi tabi yazarımm. Aynı şekilde sen de yazarsan çok mutlu olurum![]()
Nasıl geldiler üstünüze? Biraz bahsedebilir misiniz lütfenÇıktığımda ağlayacak gibiydim fazla üstüme gelindi. Ama sakin kafayla düşündüğümde harbi ne iyi cevap vermişim sorulara dedim. Dünden beri geliyor cevaplarım aklıma. O yüzden bana göre iyiydi. Senin için nasıldı
geldi mi sizeeTabi tabi yazarımm. Aynı şekilde sen de yazarsan çok mutlu olurum![]()
geldi mi sizee
maalesef siz öğrenci misinizSize geldi mii
Yok yok değilim 26 yaşındayım. İngilizce öğretmeniydim normaldemaalesef siz öğrenci misiniz