Mülakat yerini İzmir seçtim hala dönüş olmadı acaba mülakat yerini İzmir seçip dönüş alan var mı

merhaba , online sınava girip olumsuz da olsa dönüş alan var mı ? bugün sınava girdiğim halde sayfayı bir kaç kez yeniledim ve en sonunda tamamlandı gibi bir ibare geldi ama mail gelmedi ve sınav linkine tıkladığımda tekrar açılıyor . bugün son gün tekrar girmeli miyim yoksa beklemeliyi miyim ? ne dersiniz başından aynı durum geçen var mı ? hatta sınav tamamlanmadan aynı speaking soruları tekrar tekrar çıktı ve cevaplamak zorunda kaldım , fikri olan var mı ?

merhaba , online sınava girip olumsuz da olsa dönüş alan var mı ? bugün sınava girdiğim halde sayfayı bir kaç kez yeniledim ve en sonunda tamamlandı gibi bir ibare geldi ama mail gelmedi ve sınav linkine tıkladığımda tekrar açılıyor . bugün son gün tekrar girmeli miyim yoksa beklemeliyi miyim ? ne dersiniz başından aynı durum geçen var mı ? hatta sınav tamamlanmadan aynı speaking soruları tekrar tekrar çıktı ve cevaplamak zorunda kaldım , fikri olan var mı ?
merhabalar ben de bugün gireceğim sınava. speaking and writing kaç adet çıktı size. soruları hatırlıyor musunuz

Bana daha online sınav için yeni mail geldi. Önceliği kadınlara mı verdiler acaba? Bir de gönderdikleri maildeki linke tıklanınca onaylama butonu falan çıkmıyor. Direkt insan kaynakları ana sayfasına atıyor. Mail attım ama dönüş gelir mi bilmiyorum.

Aktivite katılım onayı linki geldi. İki gün içerisinde linke tıklayarak aktif edin diyor. Linke tıklayınca hiç aktif olmuş hissi vermedi ama.

• Like
Tepkiler: Soloturca
Aktivite katılım onayı linki geldi. İki gün içerisinde linke tıklayarak aktif edin diyor. Linke tıklayınca hiç aktif olmuş hissi vermedi ama.
Ya evet linke tıklayınca sadece sunexpress insan kaynakları sayfasına atıyor o kadar. Gönderdikleri linkte sorun olduğunu düşünüyorum. Mail attım 2 kez cevap da vermediler. Hayırlısı.

• Like
Tepkiler: tomadeira
Ya evet linke tıklayınca sadece sunexpress insan kaynakları sayfasına atıyor o kadar. Gönderdikleri linkte sorun olduğunu düşünüyorum. Mail attım 2 kez cevap da vermediler. Hayırlısı.
Bir sorun yok. O şekilde oluyor.
Ön değerlendirme soruları linki bana da geldi. Bu sınav mı? Değilse ne soruluyor bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler
Sınav değil sadece kişisel bir kaç soru doğum tarihi gibi..

• Like
Tepkiler: Soloturca

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.