Z

Kariyer'den. Başvuruyu hatırlamıyorum ama başvurudan sonra 1 ay içinde cv görüntülenmezse olumsuzmuş açıkcası benim sınavım kötü geçmemişti orta seviyede geçmişti
bu bir söylenti bence 1 ay içinde görüntülemeyle ne ilgisi var ki ilan hep açık ayrıca süreç sezona kadar devam etmiyor mu

selamlar, ben de online sınava girdim yanıt bekliyorum tahmini ne kadar sürer fikri olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, sunexpress kadınlar için saç renginde bir sınırlama var mı? Yüz yüze mülakata gideceğim ve tüm fotoğraflarda seçilenler kahverengi saç rengine sahip bir bilginiz var mı bu konuda

Poyraz Merhaba,

55 Dakikalık bir sınavdı. 45 soru vardı ve bunların 2 tanesi writing, 2 adet speaking ve 2 adet reading sorusu vardı. 2-3er adet sorulmuştu tam emin olamadım şu anda. Genel olarak AnadoluJet sınavından daha kolay geldi bana ve 55 dakikalık sınavı 10-15 dakika aralığında bitirdim. Baraj puanı hakkında bir bilgim yok fakat inanılmaz hızlı dönüyor SunExpress. Salı saat 17:00’da girdim sınava ve bir sonraki aşama maili 18:17’de geldi. Sonra Kişilik Envanter Testi 188 soru 55 dakikalık teste girdim ve bu sabah saat 10:15 gibide İnsan Kaynaklarından arandım.

AnadoluJet sınavını kolay hallettiysen bu sınav sana çerez gibi gelecektir. En azından bana gelen sorular öyleydi.
Merhaba,

Benim 9 Şubat tarihine kadar İngilizce sınavını tamamlamam gerekiyor. İngilizcem iyi herhangi bir sorun yok fakat bazı grammar konularını hatırlamakta güçlük çekiyorum. Sizin gözünüze çarpan grammar konuları nelerdi ? Envanter testinde ne tarz sorular vardı ? Bana tavsiye verebilmeniz mümkün müdür ? İngilizce sınavına girdikten sonra sınavdan geçip geçmediğimi ne zaman öğreniyorum ?

Online Sınava girdim Sınav sonrası şöyle bir mail geliyor;

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

Bu mailden sonra Envanter Bağlantısı diye bir mail geldi. 50 Dakikalık bir sınav daha var bilginize.
Ben az önce ing sınavını tamamladım. Envanter mailinin gelmesi ne kadar sürdü ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.