Adlarını hatırlayamıyorum heyecandan pek dikkat edemedim. Sol tarafta oturan yaşı büyük sağdaki genç not falan alıyordu. Sonda 1-2 zor soru sordular. Kabin memurları ne yapar ya da acil durumda ne yaparsın diretirse falan diye.

Adlarını hatırlayamıyorum heyecandan pek dikkat edemedim. Sol tarafta oturan yaşı büyük sağdaki genç not falan alıyordu. Sonda 1-2 zor soru sordular. Kabin memurları ne yapar ya da acil durumda ne yaparsın diretirse falan diye.
ben Antalya da girdim, bende ikisi de not alıyordu soldaki bilgisayar üzerinden sağdaki deftere not alarak yapıyordu. Gayet konuştuk sıcak kanlılardı.. umarım olumlu sonuçlar alırız

ben Antalya da girdim, bende ikisi de not alıyordu soldaki bilgisayar üzerinden sağdaki deftere not alarak yapıyordu. Gayet konuştuk sıcak kanlılardı.. umarım olumlu sonuçlar alırız
Aynen aynı yerde girmişiz. Teşekkür ederim. Bana bir dönüş olursa size bildiririm. Siz de bildirirseniz memnun olurum.

tabii ki de haber veririm, eğer buraya bakmazsanız sosyal medyadan da haber verebilirim
Aynen aynı yerde girmişiz. Teşekkür ederim. Bana bir dönüş olursa size bildiririm. Siz de bildirirseniz memnun olurum.
merhabalar bende ayın 4 ünde girdim muhtemelen en son giren bendim benden sonra ilan kaldırılmış takvim linkide inaktif edilmişti. Kendilerine sormadım ama uzaktan geldiğimi söyleyince özellikle cuma günü dönüş yapabiliriz cuma olmazsada bayramdan sonra dönüş yaparız maillerinizi kontrol edin gibi şeyler söylediler. Muhtemelen bayramdan sonraya kaldı herşey bende ümitle bekliyorum. Eğer haber gelirse haber ederim. İnsta burakkunter haber gelirse haber ederseniz çok sevinirim. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı herşeyin en iyisini diliyorum.

• Like
Tepkiler: berkayjan
aynılarını banada sordular bende ortak noktayı bulacağımızı onu bu şekilde sinir eden şeyi anlayıp çözüm yolunu bulabileceğimi söyledim ama ısrarla kabul etmezse dediler :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.